Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ο Χαραλαμπίδης και τα καρπούζια κάτω απ’ την ίδια μασχάλη

Μέχρι τώρα αποτελεί κανόνα: Καμία ομάδα δεν μπορεί να κουβαλήσει δυο καρπούζια κάτω απ’ την ίδια μασχάλη. Με απλά λόγια, είναι σχεδόν ανέφικτο για έναν κυπριακό σύλλογο να κάνει αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία και την ίδια στιγμή να κάνει πρωταθλητισμό στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση. Για τον Χαραλαμπίδης, όμως, αυτός ο κανόνας μπορεί να καταρριφθεί!

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ, σε δηλώσεις που έκανε για λογαριασμό της επίσημης ιστοσελίδας των «γαλαζοκιτρίνων», διατύπωσε τη θέση ότι η ομάδα του, βάσει της στελέχωσής της, μπορεί να το παίξει σε δυο ταμπλό.

Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε: «Η είσοδος στους ομίλους του Champions League είναι για εμάς ο κορυφαίος στόχος της χρονιάς και αρχίζουμε με αυτόν. Βέβαια, αν όλα πάνε καλά θα έχουμε την ευκαιρία και σε μεταγενέστερο στάδιο να μπούμε και στο πρωτάθλημα δυναμικά. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε θέση με  τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ να πρωταγωνιστεί και να το παίξει σε δύο ταμπλό και ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά όπως εμείς τα οραματιζόμαστε, όπως εμείς τα σχεδιάζουμε και θέλουμε εδώ στην ομάδα. Θεωρώ και εύχομαι, κυρίως αυτή η χρονιά, να είναι μια γαλαζοκίτρινη χρονιά γιατί πραγματικά αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει και για κάτι περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: