Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Του έμεινε όλη δική του του Κίρζη

Εκφράζω τη συμπάθειά μου, προς τον πρώην κορυφαίο παράγοντα του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη. Γιατί αυτή η κατραπακιά που του έριξε στο κεφάλι ο Γιώργος Παυλίδης ήταν τόσο ισχυρή, που θα θέλει μέρες για να έρθει στα σύγκαλά του...

Παραθέτουμε την επιστολή του Παυλίδη, ο οποίος αποδείχθηκε πως είναι μετρ στο παρασκήνιο, με τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που συμπεριέλαβε στα σημειώματά του:

«Πίστευα ότι δεν θα χρειαζόταν να επανέλθω στο θέμα των ανθρώπων του Απόλλωνα που υποσκάπτουν το έργο της Διοίκησης της Εταιρείας Ποδοσφαίρου, αλλά είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στη δήλωση του Κου Νίκου Κίρζη.

Επειδή γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες μεταγραφές παικτών: Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα Αβραάμ, αξιοπερίεργο παραμένει πώς ο ποδοσφαιριστής άλλαξε ατζέντη και βρέθηκε στο πελατολόγιο της Εταιρείας του κ. Κίρζη μόλις πριν τη μεταγραφή του στην Ομόνοια.

Για τον Σανγκόι, η πρώτη πώληση του ποδοσφαιριστή έγινε από τον κ. Κίρζη προς άλλη Εταιρεία.

Για τον Άλντο Αντόρνο, ο κόσμος γνωρίζει την συνωμοσία που στήθηκε στην προσπάθεια αποχώρησης του παίκτη από τον Απόλλωνα (σ.σ. μεταγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ). Ο κόσμος, επίσης, γνωρίζει ποιοι θεάθηκαν στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ.

Τέλος ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς επέλεξε να πάει σε άλλη ομάδα, ενώ του έγινε πρόταση και έλεγε ότι θα υπέγραφε στον Απόλλωνα.

Επειδή, ο κος Νίκος Κίρζης αναφέρεται σε  κακοδιαχείριση από την Εταιρεία την τελευταία διετία, θα ήθελα να του θυμίσω την καλή διαχείριση της δικής του διετίας στην Εταιρεία Ποδοσφαίρου:
Ασφαλώς αποτελεί ορόσημο ότι η Διοίκηση της εποχής του κ. Κίρζη πλήρωνε για 2 χρόνια ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε ίσως σε ένα μόνο αγώνα. Ο παίκτης αυτός είναι ο σημερινός του συνέταιρος. Τα στατιστικά του κ. Κίρζη στη διάρκεια της θητείας του στην Εταιρεία είναι πρακτικά αξιοζήλευτα και του δίνουν και το δικαίωμα να κρίνει άλλους: 6 Προπονητές (4 κανονικοί και 2 υπηρεσιακοί) πέρασαν από τον Απόλλωνα στη διετία που αποφάσιζε ο ίδιος και ποδοσφαιριστές; 24 μεταγραφές παρακαλώ! Τελικά ποιος πραγματικά επωμίστηκε όλο αυτό το κόστος και ΠΟΙΟΣ πραγματικά είναι ο BIG BROTHER του ΑΠΟΛΛΩΝΑ;
Φιλικά
Γιώργος Παυλίδης
Πρόεδρος Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ».

Ο εκπληκτικός Ντιρκ Νοβίτσκι και μια απίστευτη ανατροπή

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ο διάδοχος του Κίκη Κωνσταντίνου

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ο διάδοχος του Κίκη Κωνσταντίνου: "Ένα σενάριο για το διοικητικό μέλλον της Ανόρθωσης αναφέρει πως ο Κίκης Κωνσταντίνου ετοιμάζει από τώρα το διάδοχό του στην προεδρία της Ανό..."

Ο διάδοχος του Κίκη Κωνσταντίνου

Ένα σενάριο για το διοικητικό μέλλον της Ανόρθωσης αναφέρει πως ο Κίκης Κωνσταντίνου ετοιμάζει από τώρα το διάδοχό του στην προεδρία της Ανόρθωσης.

*Με βάση τις πρόνοιες του καταστατικού, αλλά και των πρόσφατων τροποποιήσεων, σε περίπτωση αποχώρησης του κορυφαίου διοικητικού στελέχους του συλλόγου, αυτός που αναλαμβάνει άμεσα -και χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες- την αντικατάστασή του, είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος.

*Και ποιος κατέχει το πόστο του αναπληρωτή προέδρου στην «Κυρία»; Ο Σάββας Κάκος. Ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε, αλλά και που αντίκρισε το μίσος αρκετών.

*Για κάποιους πρόσφερε απίστευτες υπηρεσίες στο σύλλογο, ενώ για κάποιους άλλους δεν έδωσε μόνο, αλλά πήρε κιόλας.

*Κι ο λόγος για τον οποίο ο Κάκος κατέστη μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και έγινε αποδέκτης ακραίων και αντίθετων συναισθημάτων, είναι τα γνωστά διχαστικά γεγονότα.

*Πλέον, όμως, τα συναισθήματα αυτά έχουν ξεθυμάνει. Πέρασε καιρός, κι ο χρόνος είναι γιατρός που κλείνει πληγές. Με απλά λόγια, ωριμάζουν οι συνθήκες για να ανέβει ο Κάκος στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας.

*Όλα αυτά, σύμφωνα με ένα διοικητικό σενάριο.

Φάνης Μακρίδης

Δημοσιεύτηκε στις παρασκηνιακές στήλες του "ΠΟΛΙΤΗ" στις 03/06/2011