Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ο Μιχάλης νιώθει μειωμένος από την Ομόνοια

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ο Μιχάλης νιώθει μειωμένος από την Ομόνοια: "Ολοένα και εντείνονται οι φήμες που θέλουν την Ανόρθωση να μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Χθες βράδυ, ο παίκ..."

Ο Μιχάλης νιώθει μειωμένος από την Ομόνοια

Ολοένα και εντείνονται οι φήμες που θέλουν την Ανόρθωση να μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Χθες βράδυ, ο παίκτης και ο ατζέντης του είχαν συνάντηση με διοικητικά στελέχη της Ομόνοιας, στην οποία ο διεθνής άσος φανέρωσε τη δυσαρέσκειά του για την πρόταση που του έγινε για αναπροσαρμογή των όρων της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Η μείωση απολαβών που του προτάθηκε δεν του άρεσε καθόλου, αφού ήδη συναίνεσε για κάτι τέτοιο τον Ιανουάριο, ενώ είχε και αξιόλογη σεζόν. Κατά τη λήξασα αγωνιστική χρονιά η μεσοεπιθετική γραμμή του «τριφυλλιού» δεν τα πήγε καθόλου καλά, όμως, παρόλα αυτά, ο Μιχάλης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με 17 γκολ!

Αυτή η κατάσταση, λοιπόν, έδωσε επιπλέον «τροφή» σε όσους διαδίδουν τις πληροφορίες ότι η «Κυρία» καιροφυλακτεί και είναι έτοιμη να επέμβει δυναμικά για να αποκτήσει τον παίκτη, σε περίπτωση που δεν τα βρει με την Ομόνοια.

Φάνης Μακρίδης

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Σχέσεις Ψωμιάδη με Ανόρθωση και Ονουάτσι...

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Σχέσεις Ψωμιάδη με Ανόρθωση και Ονουάτσι...: "Όπα!!! Τι διαβάζω; Ο Big Mac έχει σχέσεις με το κυπριακό ποδόσφαιρο; Διάβασα πριν από λίγο ένα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα onsports . gr π..."

Σχέσεις Ψωμιάδη με Ανόρθωση και Ονουάτσι...

Όπα!!! Τι διαβάζω; Ο Big Mac έχει σχέσεις με το κυπριακό ποδόσφαιρο; Διάβασα πριν από λίγο ένα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα onsports.gr που αναφέρεται στην περίπτωση του Ονουάτσι και σημειώνει μεταξύ άλλων πως ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης, έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης.

Ο συντάκτης του ρεπορτάζ μιλάει για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ονουάτσι στη Τσάμπιονσιπ και προσθέτει με νόημα: «...εκτός βέβαια και εάν ο αφρικανός παίκτης λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο (βλ. Μάκη Ψωμιάδη) ο οποίος εσχάτως διατηρεί πολλές επαφές με την Ανόρθωση…».

Με άλλα λόγια, αφήνονται ξεκάθαρες υπόνοιες ότι (1) ο Μάκης είναι σε επαφή με τους παράγοντας της «Κυρίας» και (2) πως υπάρχει ενδεχόμενο να μεταγραφεί ο Ονουάτσι στους Αμμοχωστιανούς.


Φάνης Μακρίδης

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Στην Ομόνοια ο Ρενάτο Μαργκάσα!

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Στην Ομόνοια ο Ρενάτο Μαργκάσα!: "Παίκτης της Ομόνοιας πρέπει να θεωρείται ο Ρενάτο Μαργκάσα . Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ και οι « πρασίνοι » κατέληξαν σε συμφωνία εντός ..."

Στην Ομόνοια ο Ρενάτο Μαργκάσα!

Παίκτης της Ομόνοιας πρέπει να θεωρείται ο Ρενάτο Μαργκάσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ και οι «πρασίνοι» κατέληξαν σε συμφωνία εντός της μέρας, με τους Λαρνακείς να ικανοποιούνται οικονομικά (ζητούσαν 200.000 Ευρώ, ενώ η Ομόνοια τους πρόσφερε 160.000) και να... ανοίγουν το δρόμο για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Ο ατζέντης του Μαργκάσα ήδη τα βρήκε με τους «πράσινους» σε ό,τι αφορά το θέμα των απολαβών του πελάτη του. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Μαργκάσα είχε τοποθετηθεί δημοσίως, εκφράζοντας τη θέση ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ομόνοια.

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Παρέκαμψε τον ατζέντη κι έχασε τον παίκτη

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Παρέκαμψε τον ατζέντη κι έχασε τον παίκτη: "Ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο οποίος λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο με άλλο σύλλογο (της β΄ κατηγορίας)... Γιατί συνέβηκε..."

Παρέκαμψε τον ατζέντη κι έχασε τον παίκτη

Ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο οποίος λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο με άλλο σύλλογο (της β΄ κατηγορίας)... Γιατί συνέβηκε αυτό;

Λέγεται πως η ομάδα που τελικά την «πάτησε» και έμεινε με... την ανακοίνωση, πλήρωσε τη στάση που τήρησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέκαμψε τον ατζέντη του παίκτη για να της έρθει πιο φτηνή μεταγραφή. Μόλις ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, κατάλαβε τι «παίζει», πικαρίστηκε κι έκλεισε με άλλον σύλλογο τη δουλειά, που πρόσφερε και καλύτερους όρους συνεργασίας...

Φάνης Μακρίδης

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Το θέμα της διπλής αμοιβής, δίνει μια καλή... γεύσ...

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Το θέμα της διπλής αμοιβής, δίνει μια καλή... γεύσ...: "Για να καταλάβετε πού πάνε τα λεφτά μας, διαβάστε σε σχέση με μιά περίπτωση που καταγράφεται στην έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας. Πρόκειται γ..."

Το θέμα της διπλής αμοιβής, δίνει μια καλή... γεύση

Για να καταλάβετε πού πάνε τα λεφτά μας, διαβάστε σε σχέση με μιά περίπτωση που καταγράφεται στην έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας. Πρόκειται για έναν Ολυμπιονίκη που... τυγχάνει να είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

- Τον Ιούλιο του ’91 (διάκριση σε διεθνείς αγώνες) εντάχθηκε στο σχεδιασμό επαγγελματικής αποκατάστασης του ΚΟΑ (κλίμακα Α2-Α5).

- Το 2009, βάσει του σχεδιασμού (ΣΕΑ), τοποθετήθηκε στη μισθοδοτική κλίμακα Α11+2 και πήρε ως εφάπαξ ποσό 256.000 ευρώ.

- Στις 16/02/2009 προσελήφθη στην Ομοσπονδία του αθλήματός του ως προπονητής και του καταβάλλονται άλλες περίπου 4000 μηνιαίως. Τα χρήματα, ασφαλώς, προέρχονται από τον Οργανισμό, δηλαδή, από τις τσέπες μας.

- Με βάση τα πιο πάνω, υπάρχει περίπτωση διπλής αμοιβής, αλλά τα ωραία δεν τελειώνουν εδώ.

- Ακούγεται μια «ψιλή» που λέει πως παίρνει περίπου 100 ευρώ μηνιαίως για κάθε αθλητή που είναι στον σχεδιασμό του ΚΟΑ και εκπαιδεύει. Λογικά, συμμετέχει στις αποφάσεις για την επιλογή των συγκεκριμένων αθλητών ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού που είναι (λαμβάνει και κάτι μικροποσά απ’ τις συνεδριάσεις)...

- Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει ιδιωτική σχολή στη Λεμεσό.

Ένα 10άρι τον μήνα το βγάζει άνετα με κανένα δίωρο δουλειάς την ημέρα, όπως τα υπολογίζουν οι ειδήμονες. Ωραία πράματα!

Φάνης Μακρίδης