Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

«Για τα λεφτά τα κάνεις όλα»

Οι αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας προς το πρόσωπο του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστάκη Γεωργίου, συνεχίστηκαν και χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Έξω από το ΓΣΠ συγκεντρώθηκαν οπαδοί των πρασίνων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν με πανό και πλακάτ, ζητώντας την απομάκρυνσή του από τη διοίκηση.

Οι υποστηρικτές του τριφυλλιού ήταν ιδιαίτερα σκληροί απέναντί του, αφού ένα από τα μηνύματα που του έστειλαν ήταν και το εξής: «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα».

Ο Χριστάκης Γεωργίου παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας από το βάθος του πάγκου, απ’ όπου δεν ήταν ορατός…

Τα πιο πάνω γεγονότα, καταδεικνύουν ότι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τελευταίως δεν θα ξεπεραστούν τόσο εύκολα. Είναι γι΄ αυτό που διατυπώσαμε τη θέση ότι η διοίκηση δεν πρέπει να υποτιμήσει το θέμα (http://para-athlitika.blogspot.com/2011/06/blog-post_217.html):  «Η διοίκηση του τριφυλλίου, στη συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας, οφείλει να κάνει και κάτι άλλο. Εκτός από το ζήτημα της ψήφου εμπιστοσύνης (που ζητά από τον κόσμο), να θέσει και το θέμα του Χριστάκη Γεωργίου. Πρέπει ο Μιλτιάδης Νεοφύτου και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, να πείσουν τα μέλη ότι διερεύνησαν το θέμα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά που ακούγονται για το διοικητικό στέλεχος της ομάδας τους, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Πως είναι αποκυήματα νοσηρών μυαλών… Διότι αν το ζήτημα του Χριστάκη Γεωργίου δεν ξεκαθαρίσει, οι φήμες θα συνεχίσουν ανενόχλητες το δρόμο τους και θα διογκώνονται, όπως και τα σημάδια αυτοκαταστροφής…»

Ε, αποφασίστε ρε παιδιά!

Μέχρι αργά το απόγευμα ήταν συγκεχυμένες οι πληροφορίες σε σχέση με το θέμα τερματοφύλακα στην Ανόρθωση. Κάποιοι έκαναν λόγο για συμφωνία της «Κυρίας» με τον πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντανιέλ Φερνάντες, ενώ την ίδια στιγμή, άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ντίμιταρ Ιβανκόφ, είχε προβάδισμα...
Αποφασίστε τελικά ρε παιδία!

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Chuck Norris - Τα καλύτερα

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Chuck Norris - Τα καλύτερα: "* Ο Τσακ Νόρις ξεπαρθένιασε το αγνό παρθένο ελαιόλαδο. * Ο Τσακ Νόρις δοκίμασε να παίξει κομπολόι και το τερμάτισε! * Ο Chuck Norris πίσω..."

Chuck Norris - Τα καλύτερα


* Ο Τσακ Νόρις ξεπαρθένιασε το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

* Ο Τσακ Νόρις δοκίμασε να παίξει κομπολόι και το τερμάτισε!

* Ο Chuck Norris πίσω από την πόρτα του σπιτιού του έχει έναν πραγματικό καλόγερο για να κρεμάει το παλτό του!

* Ο Τσακ Νόρις κατάφερε να δείρει την μαλακία που τον έδερνε...

* Ο Τσακ Νόρις ξέρει το άλλο με τον Τοτό.

* Ο Τσακ Νόρις είναι αδύνατον να πάθει καρδιακή προσβολή. Η καρδιά του δεν τολμάει να τον προσβάλει.

* Ο Τσακ Νόρις μπορεί να σου στείλει μηνύματα με απόκρυψη.

* Όταν ο Τσακ Νόρις πέφτει, τα αστέρια κάνουν μια ευχή!

* Μια φορά την έπεσαν 15 άτομα στον Τσακ Νόρις για να τον δείρουν και εκείνος με μια μόνο κίνηση τους... περικύκλωσε!

* Δεν φοράει ο Τσακ Νόρις γυαλιά ηλίου. Ο ήλιος φοράει γυαλιά Τσακ Νόρις.

* Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει μέχρι το άπειρο δύο φορές...

* Ο Θεός τραγουδάει: Αν Τσακ Νόρις γινόμουν για λίγο!
* Ο Τσακ Νόρις μπορεί να σκίσει σελίδα από το facebook.

* Ο Τσακ Νόρις απαντάει σε αναπάντητη.

* Όταν ο Ντα βίντσι ζωγράφιζε την Μόνα Λίζα, ο Τσακ Νόρις ήταν στην γωνία και έτρωγε Τζοκόντα.

* Ο Τσακ Νόρις έκανε την σοκολάτα υγείας να αρρωστήσει.

* Όταν ο Chuck Norris ήταν πεζοναύτης, το Μεγάλο Πεύκο ήταν σε μια μικρή γλάστρα.

* Ο Τσακ Νόρις δεν έχει πατέρα γιατί κανένας δεν είχε τα απίδια να του πηδήξει την μάνα.

* Ο Τσακ Νόρις δεν γερνάει, απλά ανεβαίνει level

* Φαντάσματα κάθονται γύρω από τη φωτιά και λένε ιστορίες για τον Τσακ Νόρις.

* Μόνο ο Τσακ Νόρις μπορεί να κλάνει μέντες.

Chuck Norris watched the tape of The Ring. After watching the tape, the phone rings.
«Hello»?
Voice: «7 days...».
«This is Chuck Norris, what do you want?».
Voice: «Sorry, wrong number...»

Ευχαριστούμε το φίλο αναγνώστη που θέλησε να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στη σύνθεση του... πορτραίτου του Τσακ Νόρις:

"Ο Τσακ Νόρις δεν ρωτάει την ώρα. Αποφασίζει αυτός τι ώρα είναι!".

'Αντε τώρα να... ψάχνεις για Μιχαλάκη

*Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Γιόσιπ Τάντιτς είναι πολύ καλός παίκτης και ότι μπορεί να κάνει περισσότερες δουλειές στο γήπεδο από τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Εξάλλου για τα προσόντα του Κροάτη μίλησε με κολακευτικά λόγια και ο Ράινερ Ράουφμαν. Και όταν επισημαίνει κάτι ο Γερμανός, πρέπει να τον ακούμε με ιδιαίτερη προσοχή.

*Τα ερωτηματικά, ωστόσο, κατά πόσον θα «πιάσει» ένας νέος παίκτης, έστω και πολύ καλός, σε μιαν ομάδα είναι σίγουρα πολλά. Προϋποθέσεις, καλύτερα, που έχουν να κάνουν με την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα που θα βρει μπροστά του.

*Σε περίπτωση φυγής του Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο Νεόφυτος Λάρκου θα ψάξει για ακόμη έναν επιθετικό. Αλλά άντε τώρα να βρεις άλλον Μιχαλάκη. Σωστά, ουδείς αναντικατάστατος, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο να ψάχνεις για παίκτη που θα σου σημειώνει 17 τέρματα σε μία σεζόν, σκοράροντας με την ίδια ευχέρεια τόσο με το κεφάλι, όσο και με τα πόδια. Ακόμη και όταν δεν το κάνει, «τραβάει» περισσότερο από έναν παίκτη πάνω του, φτιάχνοντας διαδρόμους για τους συμπαίκτες του.

*Κούνησε μαντίλι ο Στάθης Αλωνεύτης και θα είναι μεγάλη αγωνιστική απώλεια για την Ομόνοια, ωστόσο ενδεχόμενη φυγή και του Μιχάλη Κωνσταντίνου θα δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό για τους τριφυλλοφόρους. Σ΄ αυτή την περίπτωση το έργο του Νεόφυτου Λάρκου δεν θα είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο. Τώρα, έχει μια έτοιμη λύση, πού να πάει να ψάχνει για νέο στράικερ; Τη στιγμή που διαθέτει στο ρόστερ του τον καλύτερο που έχει βγάλει η Κύπρος τις τελευταίες δεκαετίες. Γι΄ αυτό, με μια πιο ελαστική και διαλλακτική προσέγγιση στο θέμα της μείωσης του συμβολαίου του, μόνο οφέλη θα έχει η Ομόνοια...

Ανδρέας Σταυρινίδης

Μυαλά του 1960…

Τελικά, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν κάποια πράγματα στην ποδοσφαιρική σκηνή του τόπου… Κάποιοι σύλλογοι, παρόλο που έχουν δυνατότητες και προοπτικές, εντούτοις δεν κάνουν βήματα μπροστά, γιατί οι άνθρωποί τους είναι «κολλημένοι». Συνεχίζουν να κουβαλούν μυαλά τού 1960…

Η διοίκηση γνωστού και παραδοσιακού συλλόγου αποφάσισε να προσλάβει υπεύθυνο για τις ακαδημίες, θέλοντας να επενδύσει σοβαρά σ’ αυτό τον τομέα, λόγω και των νέων δεδομένων στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Συζήτησαν, λοιπόν, με ένα από τα καταλληλότερα άτομα, κάτοχο των απαραίτητων πτυχίων, που παρακολούθησε διεθνή σεμινάρια τα οποία παρέδωσαν κορυφαίοι στο θέμα της ανάπτυξης και προώθησης ταλέντων (Μπαρτσελόνα κτλ.) και με πείρα.

Η συμφωνία, όμως, χάλασε. Πού; Ο υποψήφιος ήθελε να έχει μόνο αυτός λόγο στην πρόσληψη προπονητών για τις ακαδημίες, ώστε να είναι της φιλοσοφίας του και να είναι επαγγελματίες στο φουλ. Η διοίκηση, ωστόσο, δεν ήθελε να ακούσει κάτι τέτοιο. Όλες οι αποφάσεις ήθελε να είναι υπό την αίρεσή της, φοβούμενη ότι ο επαγγελματίας μπορεί να έπαιρνε αποφάσεις σε βάρος φίλων και συγγενών... Άντε και καλή πρόοδο!

Φάνης Μακρίδης