Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Στο 2,00 το under του ΑΠΟΕΛ

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Στο 2,00 το under του ΑΠΟΕΛ: "Διαβάστε τι γράφει το contra . gr για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.... Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να φύγει αλώβητος από την Αλβανία ώστε να αυξήσει τις πιθα..."

Στο 2,00 το under του ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε τι γράφει το contra.gr για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ....


Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να φύγει αλώβητος από την Αλβανία ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές του ενόψει του επαναληπτικού. Σε καλές τιμές το under με τον Γιοβάνοβιτς να δίνει πάντα έμφαση στην άμυνα.

Η Σκεντερμπέι εδρεύει στην Κορυτσά και έχει μεγάλη ιστορία καθώς διανύει το 103ο έτος ζωής της. Παρόλα αυτά την προπέρσινη σεζόν λίγο έλειψε να αποχαιρετίσει την μεγάλη κατηγορία. Η αντίδρασή της ήταν άμεση καθώς την αμέσως επόμενη χρονιά έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Κλικ» για τη συνέχεια... http://www.contra.gr/contrabet/sto-2-00-to-under-toy-apoel.1185359.html

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: «Είναι δύσκολο να εκραγούν και να μας σηκώσουν πάν...

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: «Είναι δύσκολο να εκραγούν και να μας σηκώσουν πάν...: "Μόλις με αντίκρισε στη γειτονιά ο ευγενέστατος ηλικιωμένος κύριος, εξέφρασε αυθόρμητα τις σκέψεις του: «Βλέπεις αυτές τις τεράστιες μποτίλι..."

«Είναι δύσκολο να εκραγούν και να μας σηκώσουν πάνω»;


Μόλις με αντίκρισε στη γειτονιά ο ευγενέστατος ηλικιωμένος κύριος, εξέφρασε αυθόρμητα τις σκέψεις του: «Βλέπεις αυτές τις τεράστιες μποτίλιες γκαζιού; Είναι εκτεθειμένες σε απίστευτα υψηλές θερμοκρασίες, ενώ δυο απ’ αυτές δεν έχουν ούτε προστατευτικό κιγκλίδωμα. Νομίζεις είναι δύσκολο να εκραγούν και να σηκώσουν τη γειτονιά πάνω;».

Ο άνθρωπος εξέφρασε τις ανασφάλειες του που ίσως (δικαιολογημένα) προκλήθηκαν μετά από την τραγωδία της περασμένης Δευτέρας...

Και ποιός μπορεί να τον αδικήσει, από τη στιγμή που όλοι μας βιώνουμε τα καταστροφικά αποτελέσματα της εγκληματικής αμέλειας των Αρχών του τόπου;

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, οι φοβίες του δεν είναι καθόλου (μα καθόλου) αδικαιολόγητες. Οι μποτίλιες είναι εκτεθειμένες στον ήλιο, ενώ οι δυο εξ αυτών εύκολα προσβάσιμες. Μάλιστα, όπως θα διακρίνατε, πάνω απ’ αυτές, υπάλληλος παραπλήσιου μαγαζιού, απολαμβάνει αμέριμνα το τσιγαράκι του, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του...

Φάνης Μακρίδης

Ψάχνουν ουράνιο στο Μαρί

Θα μπορούσε απλή πυρίτιδα να προκαλέσει τόσο μεγάλες ζημιές, σε τέτοια απόσταση;


Ο τεράστιος κρατήρας, το οστικό κύμα που ξεπέρασε ολόκληρο λόφο, το μέγεθος και το είδος των ζημιών στον σταθμό Βασιλικού που μοιάζει βομβαρδισμένος, ο εξαφανισμός των κοντέινερ, προκαλούν ερωτηματικά για το είδος των εκρηκτικών που ήταν αποθηκευμένα στη βάση – σίγουρα δεν ήταν ακίνδυνη, ακατέργαστη πρώτη ύλη, όπως έλεγε ο υπουργός το 2009.

Ανήσυχοι στρατιωτικοί διέταξαν έρευνα που θα γίνει την Τετάρτη (13/07) ώστε να διαπιστωθεί αν έχει ελευθερωθεί απεμπλουτισμένο ουράνιο και έχει μολύνει το έδαφος και το υπέδαφος.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ-1, τις ανησυχίες ενισχύουν τρία στοιχεία:
- Μόνο σε 17 από τα 98 κοντέινερ υπήρχε πυρίτιδα.

- Κανένας από τους 11 ειδικούς πυροτεχνουργούς δεν τα έχει ανοίξει – άρα αν κάποιος είδε το περιεχόμενο δεν ήταν ειδικός.

- Το τηλεγράφημα του Wikileaks που φέρει υπογραφή της Χίλαρι Κλίντον και σημειώνει πως τα κοντέινερ περιείχαν ισχυρά εκρηκτικά (αντιαρματικά), γομώσεις και σφαίρες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς τα «ισχυρά εκρηκτικά» που περιγράφουν τα Wikileaks φέρουν κεφαλές απεμπλουτισμένου ουρανίου καθώς είναι διατρητικά, δηλαδή τρυπούν χάλυβα (ατσάλι). Πρόκειται για όπλα που χρησιμοποίησαν οι Αμερικάνοι στους δυο πολέμους στο Ιράκ και στη Σερβία.