Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Νυν στέλεχος της κυβέρνησης απεχώρησε αηδιασμένο



Νυν στέλεχος της κυβέρνησης, ήταν παλιός αθλητής, όμως αποφάσισε να εγκαταλείψει, αηδιασμένος με τη διαπλοκή που υπήρχε στο χώρο... Το άνοιγμα του φακέλου με τους παράγοντες που έχουν εμπορικές σχέσεις με το άθλημα που υπηρετούν, επεφύλασσε πολλές αποκαλύψεις (που θα συνεχιστούν τον επόμενο μήνα)...

Φάνης Μακρίδης

Δεν ήξεραν ποιόν να πρωτοσκεφτούν




«Ωραίος» ο αθλητικός παράγοντας για τον οποίο γράψαμε χθες. Ο τύπος συμπεριέλαβε στην αποστολή της Ομοσπονδίας του στο εξωτερικό, το παιδί της κοπέλας του, δηλώνοντας το ως «προπονητή».

Σε μια άλλη αποστολή εκτός Κύπρου, έκανε τηλεφωνικό λογαριασμό που άγγιζε τα 900 ευρώ. Το τραγελαφικό είναι ότι μετά από έρευνα που έγινε αποκαλύφθηκε ότι τα 750 ευρώ αφορούσαν τηλεφωνήματα στην αγαπητικιά! Κι όλα αυτά, με χρήματα που προέρχονταν από την τσέπη του φορολογούμενου.

Ευτυχώς, που οι συνάδελφοί του στο διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού τους σώματος, αποφάσισαν να τον υποβαθμίσουν. Έστω και με καθυστέρηση (για χρόνια έκανε τα δικά του) πήραν μέτρα για αν περιορίσουν το έργο του...
Το θέμα είναι ότι χθες δεχόμασταν τηλεφωνήματα από ανθρώπους που μας ρωτούσαν για τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας. Και η πλάκα είναι ότι έβαζαν διάφορους αθλητοπατέρες στο μυαλό τους. Τόσοι πολλοί είναι οι βρόμικοι άνθρωποι στον αθλητισμό μας, που οι αναγνώστες δεν ήξεραν ποιός από όλους αυτούς ήταν...

Φάνης Μακρίδης

Τα λόγια δεν περπατάνε στο ποδόσφαιρο...


Στο ποδόσφαιρο οι διαβεβαιώσεις και οι υποσχέσεις δεν περπατάνε. Εδώ προσύμφωνα σε γραπτή μορφή έχουν καταπατηθεί και έχουν καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων, θα έχουν βαρύτητα τα λόγια;

Αυτό αποδείχθηκε και με την περίπτωση του Ζοάο Πάουλο. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Λευκωσίας είχε διαβεβαιώσει το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος των μαυροπρασίνων ότι θα επανενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας.

«Τη δέσμευσή του ότι θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά έδωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Ζοάο Πάουλο Πίντο στον πρόεδρο Πέτρο Σάββα. Παρ’ όλα αυτά, οι διοικούντες είναι επιφυλακτικοί για το αν θα έχει αίσια κατάληξη η υπόθεση, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του πιθανό να εμπλακούν και άλλες ομάδες...» σημείωνε σχετικά ο συνάδελφος Ανδρέας Σταυρινίδης την περασμένη Τετάρτη...

Και τελικά οι φοβίες επαληθεύτηκαν, αφού ο παίκτης κατέληξε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα...

Φάνης Μακρίδης

Είδε την Κύπρο ο Μπόλονι και γέμισε το μπλοκάκι του!




Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι ήρθε και για άλλο σκοπό στην Κύπρο.

Πριν πάει στο φιλικό της ομάδας του με τον Απόλλωνα την Τετάρτη, στο πλαίσιο του τουρνουά της Ανόρθωσης, έδωσε το παρόν του και στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Μολδαβία, ο οποίος πληροφοριακά έληξε 3-2.

Και σύμφωνα με όσα μάθαμε, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε επίθεση, το μπλοκάκι του έπαιρνε φωτιά.

Μαζί του ήταν και ο τεχνικός διευθυντής του δικέφαλου, Ζήσης Βρύζας. Και αφού πρώτα είδαν ένα ημίχρονο, έφυγαν. Ίδωμεν αν υπάρξει κανένα φλερτ.

Χριστόφορος Χριστοφή

Άραγε αληθεύει;




Άραγε αληθεύει ότι αγοράστηκαν 25 μηχανές εκτόξευσης δίσκων για το άθλημα του Σπόρτινγκ και είναι κάπου αποθηκευμένες, με στόχο να αξιοποιηθούν στο μέλλον; Αν αληθεύει αυτό, τότε με ποιού τα λεφτά αγοράστηκαν;

Φάνης Μακρίδης

Ο... γλωσσοθεραπευτής Κριστιάνο Ρονάλντο




Όλα τα έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, να διορθώσει εκπρόσωπο ΜΜΕ έμεινε...

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για άλλη μία φορά, έδειξε γιατί τον αποκαλούν κακό παιδί και παίκτη «κλασική βεντέτα», αφού σε άλλη μία του επαφή με το φακό, σχολιάστηκε από πολλά ευρωπαϊκά πρακτορεία.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ για το νέο απόκτημα των Μαδριλένων, Κοεντράο και επειδή τον πρόφερε Κοσεντράο, τον έκανε ρεζίλι.

«Ποιος είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής;» του είπε και στη συνέχεια του επανέλαβε το όνομα τρεις φορές για να το μάθει. 

Μπορούσες να ήσουν πιο ανθρώπινος κύριε Ρονάλντο Εσύ δεν κάνεις λάθη;

Χριστόφορος Χριστοφή

Δύσκολοι καιροί παιδιά



Ο Ερμής μετά τη φυγή των δύο του βασικών αιμοδοτών, οδεύει προς διάλυση. Ακυβέρνητο καράβι με όλη τη σημασία της λέξης. Οι Λούκας Φανιέρος και Γιώργος Μανώλη, έβγαζαν τον μισό προϋπολογισμό της ομάδας, όμως πλέον στο σύλλογο της Αραδίππου είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν στα παλιά. Σε χαμηλά μισθολόγια. Γι’ αυτό και είπαν στους ποδοσφαιριστές να διαπραγματευτούν το μέλλον τους. Γιατί θέλουν να μειώσουν όσο πάει τον προϋπολογισμό και να δώσουν τόπο στα νιάτα. Και η αλήθεια είναι ότι οι περίπου 15 νεοφερμένοι ήρθαν με καλές περγαμηνές. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει, όμως ένα είναι το σίγουρο. Εξαντλήθηκε το ρευστό παιδιά. Οι παράγοντες το σκέφτονται διπλά και τριπλά για να βάλουν χρήμα.

Χριστόφορος Χριστοφή

Κυπριακή «φιλοξενία»


Αυτή η Ανόρθωση, ρε παιδιά, κάνει την καλύτερη φιλοξενία στις Ελληνικές ομάδες όποτε αυτές αποφασίσουν να... κατεβούν στο νησί μας, είτε για επίσημες υποχρεώσεις είτε για φιλικές συναντήσεις. Τουλάχιστον όσον αφορά στις τρεις μεγάλες ομάδες, θα τις θυμούνται αρκετά αυτές τις επισκέψεις και θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά αν θα μας ξαναρθούν. Τρία στον Ολυμπιακό Πειραιώς, τρία στον Παναθηναϊκό, τρία και στην ΑΕΚ Αθηνών. Μόνο ο ΠΑΟΚ τη γλίτωσε με μόλις ένα γκολάκι. Και ο Ηρακλής δεν έφυγε παραπονούμενος. Τεσσάρα δέχθηκε προ δεκαετίας.

Χριστόφορος Χριστοφή