Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Μιλήστε ξεκάθαρα...

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Μιλήστε ξεκάθαρα...: "Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Ζιβανάρης θεωρεί ως υποκινητές των αντιδράσεων των οργανωμένων μέλη της εταιρείας ή και άτομα της διοίκησης. Υ..."

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Μιλήστε ξεκάθαρα...

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Μιλήστε ξεκάθαρα...: "Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Ζιβανάρης θεωρεί ως υποκινητές των αντιδράσεων των οργανωμένων μέλη της εταιρείας ή και άτομα της διοίκησης. Υ..."

Μιλήστε ξεκάθαρα...

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Ζιβανάρης θεωρεί ως υποκινητές των αντιδράσεων των οργανωμένων μέλη της εταιρείας ή και άτομα της διοίκησης. Υπέβαλε την παραίτησή του, αφήνοντας, όμως, σαφέστατες αιχμές ότι παίχτηκε βρόμικο παιχνίδι πίσω από την πλάτη του. Μέχρι και για απειλές κατά της οικογένειάς του έκανε λόγο.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έκανε αυτό που έπρεπε, ανοίγοντας το δρόμο στους δύο πρώην προέδρους να συμμετάσχουν στη διοίκηση. Σωστή ή λάθος η ενέργειά του, αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν ήθελε να διαταράξει την ενότητα στους κόλπους της ομάδας και ας δεν έκανε το χατίρι στους οργανωμένους. Ποιοι είναι, όμως, αυτοί που δεν ήθελαν στη διοίκηση τον Κυριάκο Ζιβανάρη, αν ευσταθούν όσα λέει ο τελευταίος; Είναι όντως αληθινές οι φήμες που βγήκαν πριν καιρό ότι κάποιοι δεν επιθυμούσαν την εμπλοκή του στα διοικητικά;

Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, αρκεί αυτές να είναι σε κόσμια πλαίσια. Η θέση των οργανωμένων είναι σεβαστή για την εμπλοκή στα διοικητικά των Ζιβανάρη και Πετρίδη. Οι υπόλοιποι (αν υπάρχουν όπως αφήνει να εννοηθεί στην επιστολή του ο πρώην πρόεδρος) γιατί δεν φανερώνουν τις σκέψεις  τους για τους πρώην προέδρους; Ή γιατί ακόμη ο ίδιος  δεν γίνεται πιο ξεκάθαρος και να ονοματίσει ποιοι ενοχλήθηκαν από την εκλογή του;

Ανδρέας Σταυρινίδης

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Έκανε τις μηχανορραφίες επιστήμη ο πρόεδρος

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Έκανε τις μηχανορραφίες επιστήμη ο πρόεδρος: "Αυτές οι τακτικές του προέδρου θα μείνουν στην ιστορία! Το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του συλλόγου, ξεδίπλωσε πάλι το πλούσιο ταλέντο του ..."

Έκανε τις μηχανορραφίες επιστήμη ο πρόεδρος

Αυτές οι τακτικές του προέδρου θα μείνουν στην ιστορία! Το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του συλλόγου, ξεδίπλωσε πάλι το πλούσιο ταλέντο του στις μηχανορραφίες, με αφορμή το θέμα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας…

Η προεδράρα, προχώρησε στον καταρτισμό ειδικής επιτροπής, για να χειριστεί το θέμα προπονητή. Τα διοικητικά στελέχη που την απάρτιζαν, είχαν ως αποστολή να κάνουν επαφές με τον κόουτς, με στόχο να τον κρατήσουν για ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα. Μόνο που ο πρόεδρος, συμπεριφερόταν λες και δεν είχε συσταθεί ποτέ μια τέτοια επιτροπή. Έκανε ο ίδιος μυστικές επαφές με τον προπονητή, προσπαθώντας να τον πείσει να παραμείνει, χωρίς να ενημερώσει κανέναν άλλο.

«Γιατί να προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής για να μιλήσει με τον προπονητή, αφού είχε ως στόχο να χειριστεί ο ίδιος προσωπικά το θέμα;» θα διερωτάστε. Όσοι ξέρουν καλά τον πρόεδρο λένε ότι με τη σύσταση της επιτροπής ήθελε να κάνει τα μέλη της διοίκησής του να νιώσουν σημαντικά και πως ο ρόλος τους στο συμβούλιο δεν είναι... διακοσμητικός. Επιπλέον, πέτυχε να καταστήσει... μυστικές τις επαφές του με τον προπονητή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα ζημιογόνα βλέμματα.

Σημειώστε, επίσης, ότι η προεδράρα της ιστορίας μας, μιλώντας με μάνατζερ, τους έστελνε το μήνυμα πως δεν τα βρίσκει με τον κόουτς και ότι θέλει να του προτείνουν ονόματα προπονητών. Με απλά λόγια, συνέχισε την τακτική του... θολώματος των νερών...

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο να στάθηκε εμπόδιο στο μέλλον του προπονητή, παρεμποδίζοντας το μεγάλο βήμα που ήθελε να κάνει στην καριέρα του. Ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα, βλέπετε...

Φάνης Μακρίδης

Το μυστήριο με τον Εσπασαντίν

Εγείρονται αρκετά ερωτηματικά για τη φυγή του Βίκτορ Εσπασαντίν από την Ομόνοια.

Από τη στιγμή που έφυγαν Ηλίας Χαραλάμπους και Στάθης Αλωνεύτης (το δεύτερο γεγονός προωθεί αναγκαστικά τον Ανδρέα Αβραάμ ως χαφ), ο Ισπανός αριστερός μπακ είχε αναμφίβολα θέση στο ρόστερ, τουλάχιστον ως μπακ για την άμυνα.

Πέρσι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, διαθέτει πολύ καλό χαρακτήρα και δεν χρειαζόταν να εγκλιματιστεί, όπως θα γίνει με τους νέους αμυντικούς που θα έρθουν.

Το μυστήριο του θέματος είναι ότι ο Ισπανός αμυντικός ενημερώθηκε ότι βρισκόταν εκτός πλάνων την τελευταία στιγμή, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Κύπρο.

Ηρόδοτος Μιλτιάδους

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ο Πλατινί για τα στημένα παιχνίδια...

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ο Πλατινί για τα στημένα παιχνίδια...: "Μ’ αρέσει πολύ που όταν κάποιοι ακούν συζητήσεις για στημένους αγώνες, κάνουν σχόλια τύπου «υπερβολές» και αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τα όσ..."

Ο Πλατινί για τα στημένα παιχνίδια...

Μ’ αρέσει πολύ που όταν κάποιοι ακούν συζητήσεις για στημένους αγώνες, κάνουν σχόλια τύπου «υπερβολές» και αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τα όσα λέγονται περί «σικέ». Κι όμως, πόσο εκτός πραγματικότητας είναι! Γιατί τα «στησίματα» στις μέρες μας, έχουν γίνει επιστήμη. Βλέπετε, έχουμε και το άτιμο το στοίχημα, το οποίο από τον καιρό που μπήκε για τα καλά στη ζωή μας το διαδίκτυο, έχει περάσει σε άλλα επίπεδα.

Είναι απόλυτα ενδεικτικό ότι το κυριότερο θέμα που απασχόλησε τους ευρωπαϊκούς συνδέσμους ποδοσφαιριστών, στο κογκρέσο του Μαρόκου (τέλη Μαΐου), ήταν οι προσυνεννοημένοι αγώνες.

Οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωμάτων ανέλυσαν το πρόβλημα και εισηγήθηκαν συγκεκριμένους τρόπους αντιμετώπισής του. Ακόμα και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ διαβίβασε μήνυμα στο κογκρέσο για τα «βρόμικα» παιχνίδια. Ο Μισέλ Πλατινί, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να διαβιβάσω ότι ο αγώνας κατά των στημένων αγώνων, δεν θα πετύχει χωρίς την υποστήριξη των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες συνήθως εμπιστεύονται τους εκπροσώπους τους, δηλαδή τα συνδικαλιστικά όργανά τους, κι όχι τις ποδοσφαιρικές αρχές. Γι’ αυτό και ποντάρουμε σε εσάς, τους συνδικαλιστές».

Φάνης Μακρίδης