Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Η ΚΟΠ, με απόφασή της, ανατρέπει τον προγραμματισμ...

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Η ΚΟΠ, με απόφασή της, ανατρέπει τον προγραμματισμ...: "Για γκάφα ολκής της ΚΟΠ, που προκαλεί σοβαρούς μπελάδες στα σωματεία, κάνει λόγο ο ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικα..."

Η ΚΟΠ, με απόφασή της, ανατρέπει τον προγραμματισμό των σωματείων

Για γκάφα ολκής της ΚΟΠ, που προκαλεί σοβαρούς μπελάδες στα σωματεία, κάνει λόγο ο ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών, η Ομοσπονδία με πρόσφατη εγκύκλιό της ανέτρεψε τον προγραμματισμό αρκετών συλλόγων, οι οποίοι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στη νέα σεζόν. Ο Σπύρος Νεοφυτίδης, περί ου ο λόγος, αναφερόταν στην απόφαση της Ομοσπονδίας να τροποποιήσει τον κανονισμό που ίσχυε μέχρι πρότινος για την απόκτηση ιδιότητας ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, πλέον η διαδικασία για να γίνει ερασιτέχνης ένας επαγγελματίας, θα παίρνει έξι μήνες αντί για ένα, όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα. Το τραγελαφικό της υπόθεσης, σύμφωνα με τον Νεοφυτίδη, όμως, είναι ότι η ΚΟΠ ενημέρωσε γι’ αυτή την αλλαγή τα σωματεία στις 23 Ιουνίου και ενώ αυτά έχουν ήδη προχωρήσει σε μεταγραφές.

«Η ΚΟΠ έχει καταστρέψει τον προγραμματισμό των σωματείων, λες και θέλει να τα βλάψει», δήλωσε ο Νεοφυτίδης για να εξηγήσει: «Παλιά, μέσα σε ένα μήνα, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μπορούσε να αποκτήσει την ιδιότητα του ερασιτέχνη. Τόσο έπαιρνε η διαδικασία. Τώρα, όμως, χρειάζεται να παρέλθει χρονικό διάστημα έξι μηνών! Και το παράδοξο είναι ότι η Ομοσπονδία μάς ενημερώνει γι’ αυτή την απόφαση στις 23 Ιουνίου και ενώ οι ομάδες της γ΄ και της δ΄ κατηγορίας έχουν προχωρήσει σε μεταγραφές βάσει του παλιού κανονισμού. Μια ομάδα γ΄ κατηγορίας δικαιούται να έχει οκτώ επαγγελματίες και μια της δ΄, τέσσερις επαγγελματίες. Κάποιες απ’ αυτές απέκτησαν επαγγελματίες, λοιπόν, με στόχο να τους ‘μετατρέψουν’ σε ερασιτέχνες μέσα σε ένα μήνα. Όπως καταλαβαίνετε, τώρα ανατρέπονται παντελώς τα σχέδια τών εν λόγω συλλόγων και θα πρέπει να χαλάσουν συμφωνίες που έκαναν με ποδοσφαιριστές».
Ο Νεοφυτίδης αναφέρθηκε και σε ένα άλλο σημείο της σχετικής εγκυκλίου: «Η ΚΟΠ μας ενημερώνει ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις η ιδιότητα ενός παίκτη θα μπορεί να αλλάξει μέσα σε ένα μήνα. Τι θέλει να μας πει μ’ αυτό η Ομοσπονδία; Ότι θα ‘βολεύει’ όσους θέλει; Ότι θα εφαρμόζει τον κανονισμό, μόνο προς όφελος συγκεκριμένων συλλόγων; Επιλεκτικά; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...».

Φάνης Μακρίδης

Αθλητικά παρασκήνια στον "ΠΟΛΙΤΗ" (29/06/2011)



Ανεξήγητο με Τόφα...
Όταν ο Γιώργος Τόφας αποφάσιζε να αφήσει το αγγλικό όνειρο και να επιστρέψει στην Κύπρο, για λογαριασμό της Ανόρθωσης, όλοι πιστέψαμε ότι είχαμε ενώπιόν μας την αρχή μιας τεράστιας καριέρας για το επόμενο μεγάλο ταλέντο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Λίγα χρόνια μετά, τα πράγματα δεν δείχνουν να είναι ακριβώς έτσι. Δεν θα κάνω καμία ανασκόπηση της καριέρας του νεαρού άσου, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μου. Ένα ερώτημα έχω και θα ήταν καλό, κάποια στιγμή, να βγει μια άκρη. Γιατί ένας παίκτης με τα χαρίσματα του Τόφα δεν μπόρεσε τελικά να υλοποιήσει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, τα όνειρά του. Ποιος φταίει;
Πολλοί θα πουν, μάλλον ο ίδιος. Εγώ έχω επιφυλάξεις ως προς τη δική του, απόλυτη, ευθύνη. Πιστεύω πως φταίνε και άλλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Μακάρι ο Γιώργος, τώρα στην Αναγέννηση, να βρει τον καλό του εαυτό, να αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας και να μπορέσει στο μέλλον να παίξει ξανά σε μια από τις μεγάλες ομάδες, να τον δούμε ξανά και στην Εθνική και γιατί όχι και πάλι στο εξωτερικό. Το ταλέντο το έχει, είναι στο χέρι του, ειδικά τώρα, να το βγάλει. Με σοβαρότητα και ωριμότητα, πάνω απ’ όλα.
Μάριος

Όποιος φυλάει τα ρούχα του...
Όσες φορές και αν χρειαστεί, θα το γράφουμε και θα το λέμε. Έτσι άλλωστε θα πρέπει να κάνουν άπαντες. Και κυρίως οι εκάστοτε διοικούντες των σωματείων μας όχι μόνο θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί στις οικονομικές δραστηριότητές τους που έχουν να κάνουν με τις ομάδες και τα σωματεία τους, αλλά έχουν υποχρέωση να μετρούν δυο και τρεις φορές το κάθε βήμα τους. Είτε αυτό έχει να κάνει με συνεργασίες με προπονητές, είτε με μεταγραφές ποδοσφαιριστών, οι διοικούντες πρέπει να έχουν στο μυαλό τους έναν και μοναδικό στόχο. Το πώς θα διασφαλίσουν το ταμείο της ομάδας και του σωματείου τους. Είναι πραγματικά κρίμα να αναγκάζονται σωματεία, μικρά ή μεγάλα, να βγάζουν από τα ταμεία τους τεράστια ποσά ως αποζημιώσεις για κινήσεις οι οποίες μπορεί όταν γίνονταν να θεωρούνταν μεγάλες αποφάσεις, αλλά τις οποίες στην πορεία κανένας πρόεδρος, κανένα μέλος του δ.σ. και κανένα σωματείο δεν μπορούσε να συντηρήσει. Μετρημένες κινήσεις λοιπόν από όλους. Και όπως λέει και ο λαός μας, όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά...
ΓΕΩ


Μας μπέρδεψαν...
Άντε τώρα, πέστε μου ποιον να πιστέψεις; Τον γενικό εισαγγελέα Πέτρο Κληρίδη ή τον αντιπρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μάριο Λευκαρίτη; Ο μεν πρώτος υποστηρίζει ότι χρειαζόταν η περαιτέρω βοήθεια της ΟΥΕΦΑ για τους πολύχρωμους φακέλους και η οποία ζητήθηκε από την αστυνομία, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση. Ο δε δεύτερος ανέφερε ότι η άποψη της ΟΥΕΦΑ δόθηκε στις κυπριακές αρχές, ωστόσο ουδέποτε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αρνήθηκε να αποστείλει στην Κύπρο κλιμάκιο. Είπε, ακόμη, ότι όποια ώρα θελήσει η κυπριακή αστυνομία, μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο είτε απευθείας από την ΟΥΕΦΑ, είτε μέσω του ιδίου.

Άντε τώρα να... ξεμπλέξεις! Ζητήθηκε η αρωγή της ΟΥΕΦΑ και η τελευταία αρνήθηκε ή οι αστυνομικές αρχές έπαιξαν «πελλό» και χειρίστηκαν με επιπολαιότητα το άνοιγμα των εφτά φακέλων; Αν έγινε καμια έρευνα της προκοπής, γιατί η αστυνομία δεν δημοσιοποίησε ποτέ λεπτομέρειές της; Όπως π.χ. να μας πει κάποιος πόσες καταθέσεις λήφθηκαν γι’ αυτές τις σοβαρές υποθέσεις.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Λουκάς Λουκά, διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν στην Κύπρο στημένοι αγώνες, τη στιγμή που όλη η Ευρώπη αντιμετωπίζει αυτή τη μάστιγα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, όλοι το ίδιο διερωτόμαστε, κύριε υπουργέ. Μόνο κάποιος αδαής θα μπορούσε να υποστηρίξει το αντίθετο.

Δεν υποστηρίζω ότι είναι εύκολες οι υποθέσεις των φακέλων. Αλλά διερωτώμαι, όπως προφανώς και όλος ο υπόλοιπος κόσμος, αν έγιναν τα στοιχειώδη, η παραμικρή προσπάθεια, για να διαλευκανθούν οι υποθέσεις. Ας μας δώσουν μια ένδειξη ότι έγινε έστω κάτι τέτοιο...

Ανδρέας Σταυρινίδης

Αργήσαμε...
Ας είμαστε ειλικρινείς. Ακόμη και νέα έρευνα να γίνει σχετικά με τους φακέλους που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ με τους ύποπτους αγώνες, το αποτέλεσμα θα είναι ένα: Ότι δεν πρόκειται να διαλευκανθεί σε βάθος καμία υπόθεση. Αν ήταν να γίνει κάτι θα γινόταν μέχρι σήμερα. Δηλαδή, τον καιρό που το «σίδερο ήταν βραστό»...

Θα τρυπήσει κάποτε το χαλί...
Νέος πονοκέφαλος για τα σωματεία και τις ποδοσφαιρικές μας εταιρείες αποτελούν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Μπορεί οι ομάδες μας (με εξαίρεση τον ΑΠΟΠ/Κινύρα) να κατάφεραν τον περασμένο Μάρτιο να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια υπήρχαν και να ανταποκριθούν έγκαιρα (όπως μας έχουν πει οι αρμόδιοι δηλαδή) στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Όσο προχωρά ο χρόνος πάντως τα πράγματα θα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για αρκετά σωματεία μας. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να καλύπτεις κάτω από το χαλί τα όποια οικονομικά προβλήματα για να παρουσιάζεσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Γιατί, κάποια στιγμή, το χαλί θα... φουσκώσει, θα τρυπήσει και θα «πνίξει» πολλούς. Και τότε, δυστυχώς, οι πλείστοι παράγοντες θα διαπιστώσουν πως είναι ήδη πολύ αργά...
ΓΕΩ

Παγκόσμιο σοκ...
Ο υποβιβασμός της Ρίβερ Πλέιτ είναι ένα από τα αθλητικά γεγονότα της δεκαετίας! Μιλάμε για την ομάδα των 33 πρωταθλημάτων Αργεντινής, την ομάδα που υποβιβάζεται για πρώτη φορά στα 110 χρόνια της ιστορίας της. Την ομάδα που είναι πρωταγωνίστρια ενός από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη διαχρονικά, μαζί με την Μπόκα Τζούνιορς. Και όσοι αγαπάμε τα ντέρμπι με την καυτή ατμόσφαιρα, θα μας λείψουν, έστω τηλεοπτικά, οι δύο αγώνες της σεζόν 2011-12.
Είναι τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ευτυχώς που θα διαρκέσει μόνο έναν χρόνο. Θεωρώ αδύνατο να μην επιστρέψει από του χρόνου κιόλας η Ρίβερ. Όπως θεωρώ απίστευτα και «φτηνά» τα πανηγύρια των οπαδών της Μπόκα για τον υποβιβασμό της Ρίβερ. Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα και θα καταλάβουν πως δεν θα υπάρχουν τα ντέρμπι με το αντίπαλο δέος, τότε μπορεί να το ξανασκεφτούν αν ήθελαν να πέσει η Ρίβερ...
Μάριος

Κακοήθειες για το Γιωργάκη

- Γιατί απολύσανε το Γιωργάκη από το εργοστάσιο με τις μπανάνες στη Σουηδία;
 - Γιατί πετούσε τις στραβές!



- Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από το Γιωργάκη;
- Έχει γραμματόσημο.

 Πάει ο Γιωργάκης στον πωλητή κινητών στο Γερμανό:
- Το κινητό μου δεν έχει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο.
- "Τι μοντέλο είναι;" ρωτάει ο πωλητής.
- Volvo 560.

- Τι μπορεί να περάσει από το μυαλό του Γιωργάκη χωρίς να το καταλάβει;
- Μία σκέψη!

Συζητάει εξωτερική πολιτική ο Γιωργάκης με το Πάγκαλο:
- Να σου πω ρε χοντρέ. Τελικά ποιο είναι το σωστό: το Ιράν ή το Ιράκ;

Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα:
- «Γεια σας, έχετε σημαίες»; ρωτάει την υπάλληλο.
- «Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ό,τι σημαία θέλετε...».
- «Μια ελληνική σημαία θα ήθελα. Σε τι χρώμα βγαίνει;»
- «Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!»
- «Ωραία, δώστε μου τότε μια γαλάζια!»

Πάει ο Γιώργος να αγοράσει γυαλιά και λέει στη πωλήτρια:
- Θέλω ένα ζευγάρι γυαλιά.
- Του ηλίου; ρωτάει εκείνη.
- Όχι δικά μου.

Μπαίνει ο Γιωργάκης σε ένα σουβλατζίδικο:
- Μία πίτα, σας παρακαλώ, λέει στον σουβλατζή.
- Με καλαμάκι; ρωτάει αυτός.
- A, θα τρελαθώ, μη μου πεις ότι βγήκε και σε χυμό;

Εξηγεί το πρόβλημά του ο Γιωργάκης στην τεχνική υποστήριξη:
- Προσπαθώ να γράψω το password μου, και δεν γίνεται! Το πληκτρολόγιο γράφει μόνο αστεράκια!!!
- Α, μην ανησυχείτε, αυτό γίνεται για την δική σας προστασία. Έτσι ώστε στην περίπτωση που κάποιος βρίσκεται από πίσω σας, όταν γράφετε το password σας, να μην το δει.
- Ναι, λέει ο Γιωργάκης, αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αστεράκια ακόμα και αν δεν είναι κανένας πίσω μου.

Στο γκισέ της Ολυμπιακής ο Γιωργάκης ρωτάει την υπάλληλο:
- Πόση ώρα είναι η πτήση Αθήνα - Σιγκαπούρη;
Η απασχολημένη υπάλληλος απαντάει:
- Δύο λεπτά παρακαλώ.
Και ο Γιωργάκης: Ωραία, ευχαριστώ!!!

Από τι πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα του Γιωργάκη;
- Από μοναξιά!

Πάει ο Γιωργάκης στη Βιβλιοθήκη και λέει:
- Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.
- Ώστε εσείς λοιπόν κύριε μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!

Γιατί ο Γιωργάκης δεν μπορεί να φάει μπανάνες;
- Γιατί δεν βρίσκει το φερμουάρ!

Γιατί το χειμώνα ο Γιωργάκης φοράει ωτασπίδες;
- Για να αποφεύγει τα ρεύματα!

Γιατί ο Γιωργάκης δεν μπορεί να γράψει το νούμερο 33;
- Γιατί δεν ξέρει ποιο ψηφίο πάει πρώτο!

Ο Πάγκαλος και ο Γιωργάκης είναι βόλτα με το αυτοκίνητο και λέει ο χοντρός:
- Βγες ρε Γιωργάκη να δεις αν ανάβει το φλας
Βγαίνει ο Γιωργάκης και του λέει:
- Ναι, όχι, ναι, όχι, ναι, όχι,.

Πώς καταφέρνει ο Γιωργάκης να κάνει τόσο πολλές βλακείες σε μία μόνο μέρα;
- Σηκώνεται νωρίς το πρωί!

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Σε 13 αγώνες ο Ερμής Αραδίππου!

ΠΑΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Σε 13 αγώνες ο Ερμής Αραδίππου!: "Από την προχθεσινή αποκάλυψη του shootandgoal για τα 31... ύποπτα παιχνίδια, αλλά και από τα όσα δήλωσε στο συνάδελφο Βόρι Καραγιάννη ο εκ..."

Σε 13 αγώνες ο Ερμής Αραδίππου!


Από την προχθεσινή αποκάλυψη του shootandgoal για τα 31... ύποπτα παιχνίδια, αλλά και από τα όσα δήλωσε στο συνάδελφο Βόρι Καραγιάννη ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, βγαίνουν πολλά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Πριν πάμε να τα δούμε, να υπενθυμίσουμε ότι η ΟΥΕΦΑ είναι συμβεβλημένη με εταιρεία που ειδικεύεται στην παρακολούθηση εταιριών στοιχημάτων διεθνώς και εντοπίζει τους ύποπτους αγώνες, βάσει των... περίεργων πονταρισμάτων που γίνονται σ’ αυτούς.

Παραθέτουμε τα σημεία:

* Ο Ερμής Αραδίππου εμπλέκεται σε 13 (από τα 31 που δημοσιοποίησε το shootandgoal) ύποπτα ματς! Οι φτεροπόδαροι είναι πρώτοι με διαφορά στην κατάταξη...

* Επτά «εμφανίσεις» στη λίστα με τους «επίμαχους» (ας τους πούμε έτσι) αγώνες, έκαναν ο Εθνικός και η Αλκή, ενώ έξι ο ΑΠΟΠ/κινύρας.

* Εντοπίσαμε και τρία ματς της Ανόρθωσης. Το ένα είναι το εντός έδρας με τη Σίμπενικ, στο οποίο η τελευταία εξέπληξε κερδίζοντας 2-0 εκτός έδρας. Θυμίζουμε πως ίσως στον μοναδικό ευρωπαϊκό εκτός έδρας επαναληπτικό κυπριακής ομάδας που δεν καλύφθηκε τηλεοπτικά, η «Κυρία» έκανε τη μεγάλη ανατροπή με 3-0 και πήρε την πρόκριση. Με απλά λόγια, δεν είναι μόνο τα παράξενα πονταρίσματα, που εγείρουν ερωτηματικά, αλλά και η παράξενη τροπή των αγώνων...

* Δύο παιχνίδια που είναι στο... κόκκινο επίπεδο των ύποπτων φακέλων είναι της ΑΠΕΠ. Ένα εκτός έδρας με τον ΑΠΟΠ/Κινύρα και ένα εντός έδρας με την Ένωση...

* Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ύποπτοι θεωρήθηκαν και δυο αγώνες των «αιωνίων». Η μια αναμέτρηση είναι Ομόνοια – Ρένοβα (3-0). Λέτε να πόνταραν κάποιοι στο ακριβές σκορ της αναμέτρησης;) Όσο γα τον άλλο αγώνα, πρόκειται για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα κατά την περσινή σεζόν 2009-10...


Ίσως υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα σημεία που μας διέφυγαν. Δεν έχει τόση σημασία στην προκειμένη περίπτωση, όμως. Αυτό που έχει σημασία είναι κατά πόσον οι προβληματισμοί μας, απασχόλησαν τις Διωκτικές Αρχές και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Κι αν ναι, τι έκαναν; Μάλλον, αυτό είναι ένα ερώτημα, στο οποίο μπορούμε να απαντήσουμε και μόνοι μας...

Φάνης Μακρίδης

31 αγώνες στους φακέλους που στάλθηκαν ως τώρα

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η χθεσινή αποκάλυψη της ιστοσελίδας shootandgoal.com. Οι συνάδελφοι, σε σχετικό τους δημοσίευμα, παρέθεσαν όλους τους αγώνες που χαρακτηρίστηκαν ύποπτοι από την UEFA. Ως γνωστό, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι συμβεβλημένη με εταιρεία, η οποία παρακολουθεί διεθνώς όλα τα ηλεκτρονικά στοιχήματα και εντοπίζει τα παιχνίδια στα οποία γίνονται ύποπτα πονταρίσματα (κυρίως στην Ασία)…

Άραγε, πόσες απ’ αυτές τις 31 αναμετρήσεις απασχόλησαν την ΚΟΠ και τις Διωκτικές Αρχές; Πώς διερευνήθηκαν και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Θα μας πουν πάλι ότι «το νομικό μας πλαίσιο δεν είναι όπως αυτό της Ελλάδας και μάς δένει τα χέρια»; Κύριοι, η μαγκιά είναι να βρίσκεις τα παραθυράκια των νόμων και να κάνεις αυτό που πρέπει. Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες σας…

05/12/2009 Ερμής-Εθνικός 1-0 (1-0) - Πρωτάθλημα
19/12/2009 Δόξα-ΑΕΛ 1-0 (1-0) - Πρωτάθλημα
24/01/2010 ΑΠΟΕΛ-Ερμής 1-0 (1-0) - Πρωτάθλημα
08/02/2010 ΑΠΕΠ-Εθνικός 0-3 (διακόπηκε) - Πρωτάθλημα
10/02/2010 ΑΠΟΠ/Κινύρας-Άρης 0-1 (0-0) - Κύπελλο
21/02/2010 Άρης-ΑΕΛ 0-0 (0-0) - Πρωτάθλημα
22/02/2010 Ερμής-Ομόνοια 1-2 (1-0) - Πρωτάθλημα
22/02/2010 Ανόρθωση-ΑΠΕΠ 3-0 (1-0) - Πρωτάθλημα
01/03/2010 Εθνικός-ΑΠΟΠ/Κινύρας 3-1 (1-1) - Πρωτάθλημα
06/03/2010 ΑΠΟΠ/Κινύρας-ΑΠΕΠ 1-2 (0-0) - Πρωτάθλημα
13/03/2010 ΑΠΕΠ-ΕΝΠ 1-2 (0-0) - Πρωτάθλημα
21/03/2010 ΑΠΟΠ/Κινύρας-Απόλλωνας 1-3 (0-2) - Πρωτάθλημα
11/04/2010 Ερμής-Δόξα 1-0 (1-0) - Πρωτάθλημα
17/04/2010 ΑΕΠ-Ερμής 3-0 (2-0) - Πρωτάθλημα
24/04/2010 Ερμής-ΑΕΠ 1-0 (0-0) - Πρωτάθλημα
08/05/2010 Δόξα-Ερμής 1-4 (0-2) - Πρωτάθλημα
15/05/2010 Απόλλων-ΑΠΟΕΛ 2-1 (1-1) - Τελικός κυπέλλου
13/07/2010 Ομόνοια-Ρένοβα 3-0 (2-0) - Γιουρόπα Λιγκ
15/07/2010 Ανόρθωση-Σιμπένικ 0-2 (0-1) - Γιουρόπα Λιγκ
06/12/2010 Ερμής-ΑΠΟΠ/Κινύρας 1-1 (1-1) - Πρωτάθλημα
11/12/2010 Ανόρθωση-Αλκή 1-2 (0-1) - Πρωτάθλημα
20/12/2010 Αλκή-ΑΕΠ 2-3 (0-0) - Πρωτάθλημα
26/01/2011 Άρης-ΑΕΛ 0-0 (0-0) - Κύπελλο
19/03/2011 Αλκή-ΕΝΠ 0-3 (0-1) - Πρωτάθλημα
19/03/2011 ΑΠΟΠ/Κινύρας-Ερμής 1-3 (0-2) - Πρωτάθλημα
02/04/2011 Ερμής-Αλκή 1-2 (0-1) - Πρωτάθλημα
09/04/2011 Εθνικός-Ερμής 0-1 (0-0) - Πρωτάθλημα
16/04/2011 Αλκή-Εθνικός 2-3 (2-2) - Πρωτάθλημα
30/04/2011 Εθνικός-Αλκή 0-3 (0-3) - Πρωτάθλημα
07/05/2011 Αλκή-Ερμής 1-0 (0-0) - Πρωτάθλημα
14/05/2011 Ερμής-Εθνικός 1-0 (1-0) - Πρωτάθλημα