Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Μήπως πέσαμε θύματα της... αντικατασκοπείας;


Η Ομόνοια με την προχθεσινή της εμφάνιση κόντρα στην Ντεν Χάαγκ διέψευσε πολλούς. Αναφερόμαστε σ’ αυτούς (μεταξύ των οποίων και ο γράφων) που εξέφραζαν φοβίες για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο των πρασίνων, αναλογιζόμενοι την εμφάνιση στο φιλικό με την Κατάνια (1-2), αλλά και τους χειρισμούς σε ό,τι αφορά τα θέματα ενίσχυσης. Τελικά οι τριφυλλοφόροι κάθε άλλο παρά ανέτοιμοι ήταν για το πρώτο επίσημο ραντεβού της χρονιάς.

Κακώς λάβαμε σοβαρά υπόψιν το «τεστ» με την Ιταλική ομάδα στο ΓΣΠ. Γιατί όπως έγραψε και το omonoianews.com, ο Λάρκου θόλωσε τα νερά στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «...επέλεξε να ασκήσει ένα είδος αντί-κατασκοπείας στο παιχνίδι με την Κατάνια, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας φορούσαν λάθος νούμερα. Ο Τάντιτς για παράδειγμα φορούσε το 19 (σημ. το νούμερο του Κωνσταντίνου) και ο Χριστοφή το 14. Σκοπός ήταν ασφαλώς να μην καταφέρουν οι Ολλανδοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Μήπως, λοιπόν, πέσαμε και ‘μεις θύματα της αντικατασκοπείας; Πιθανόν...

Φάνης Μακρίδης

Νομιμοποίηση τίνος πράματος;




Στα χρώματα της σημαίας της Τζαμάικας το μήνυμα που έστειλαν...

Με έβαλε σε σκέψεις η λέξη που σχημάτισαν με καρτέλες οι υποστηρικτές της Ομόνοιας στο παιχνίδι με την Ντεν Χάαγκ. “Legalize”... Χμμμ... Legalize σημαίνει «νομιμοποίηση»... Νομιμοποίηση τίνος πράματος; Αααααααα...

Αυτοί άραγε που έγραφαν επιδοκιμαστικά σχόλια για τους σχηματισμούς των οπαδών με τις καρτέλες, ήξεραν τι προσπαθούσαν να πουν οι τελευταίοι;

ΜακΦαν

Δυο ενδιαφέρουσες αναφορές από τους Σκοπιανούς...


Από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας macedoniaonline.eu (ο Θεός να τους κάνει Μακεδόνες) για το προχθεσινό παιχνίδι Ανόρθωση – Ραμποτνίτσκι, ξεχωρίσαμε δυο αναφορές, τις οποίες παραθέτουμε:

1) «Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων δεν έδιναν καμία πιθανότητα στη νεανική Ραμποτνίτσκι, παρόλο που προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ».

2) «Ενδιαφέρουσα σημείωση για την κυπριακή ομάδα: Κατάγεται από την Αμμόχωστο, ωστόσο η πόλη έπεσε στα χέρια της Τουρκικής πλευράς όταν το νησί μοιράστηκε στα δυο, έτσι η Ανόρθωση παίζει τους αγώνες της στη Λάρνακα».

Φάνης Μακρίδης

Οικονομικό επίτευγμα ύψους 7160 ευρώ!

Ξόδευαν τα ευρώπουλα σαν βασιλιάδες...
Επίκαιρο παρασκήνιο. Τρεις παράγοντες συγκεκριμένης ομάδας «πετάχθηκαν» μέχρι τη Νιόν για Ευρωπαϊκή κλήρωση και πέτυχαν (διότι περί επιτεύγματος πρόκειται) να ξοδέψουν 7160 ευρώ!

Οι σπατάλες πρόσφατα έγιναν θέμα στο σωματείο και σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις...

Φάνης Μακρίδης

Επίθεση στον Κίκη από οπαδούς

Με τρικυμισμένο καράβι μοιάζει η Ανόρθωση, μετά το χθεσινό ρεζίλεμα. Οι οπαδοί, ντροπιασμένοι, βλέποντας την ομάδα που πριν από λίγα χρόνια έγραφε ιστορία να διασύρεται, ζητούσαν από τον Κίκη Κωνσταντίνου να αποχωρήσει.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι χθες, μετά το τέλος του αγώνα και έξω από το γήπεδο, υποστηρικτές της Ανόρθωσης παρεκτράπηκαν, αφού προπηλάκισαν τον πρόεδρο του συλλόγου. Μάλιστα, του έκαναν επίθεση, ακόμα κι όταν αυτός μπήκε στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει. Κάποιοι δεν περιορίστηκαν στα λόγια, αλλά κλοτσούσαν και ταρακουνούσαν το όχημά του. Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση ψυχραιμότερων, προκειμένου οι επιτιθέμενοι να υποχωρήσουν και να επιτρέψουν στον Κωνσταντίνου να αποχωρήσει.

Άλλοι παράγοντες των κυανολεύκων, γλίτωσαν από το μένος υποστηρικτών της «Κυρίας», καθώς έφυγαν από το γήπεδο, φροντίζοντας να αποφύγουν την άμεση επαφή με τον κόσμο.

Την ίδια στιγμή, διοικητικά στελέχη της Ανόρθωσης εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθούν (ήδη παραιτήθηκε ο Θεμιστοκλέους). Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το απόγευμα, κάποιοι θα αποχωρήσουν ομαδικά από τη διοίκηση.

Φάνης Μακρίδης

Δυο γάμοι και μια κηδεία...

Το σημερινό εξώφυλλο του αθλητικού ενθέτου του "ΠΟΛΙΤΗ"