Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Είναι δύσκολο, ένα τέτοιο εγχείρημα...»

Με χθεσινές δηλώσεις του ο Ντίνος Λευκαρίτης, επιβεβαίωσε πλήρως το χθεσινό δημοσίευμά μας, το οποίο έκανε λόγο για πιέσεις που δέχεται ώστε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΚΟΠ.

«Όντως τους τελευταίους 2-3 μήνες με έχουν πλησιάσει ώστε να είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ», είπε ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ΑΕΚ Λάρνακας, για να συμπληρώσει, ωστόσο, ότι δεν αντικρίζει θετικά αυτό το ενδεχόμενο. «Προσωπικά πιστεύω ότι είναι δύσκολο να κάνω τέτοιο εγχείρημα», ήταν η χαρακτηριστική του τοποθέτηση.

Θυμίζουμε ότι, όπως γράψαμε χθες, ομάδα ανθρώπων εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα δουλεύει εντατικά και προωθεί το όνομά του, πλασάροντάς τον ως τον καταλληλότερο για να αναλάβει το
κορυφαίο διοικητικό πόστο στο χώρο του ποδοσφαίρου στο νησί μας. Τα συγκεκριμένα άτομα είχαν κάνει επαφές με παράγοντες ποδοσφαιρικών συλλόγων με στόχο να εξασφαλίσουν στήριξη για την υποψηφιότητα του Ντίνου Λευκαρίτη, ώστε να πείσουν και τον ίδιο ότι έχει «ρεύμα», με απώτερο στόχο να πάρει την απόφαση και να δώσει την εκλογική «μάχη» με τον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Κώστα Κουτσοκούμνη.

Βέβαια, μετά κι απ’ αυτή τη δήλωση από πλευράς Λευκαρίτη, δεν φαίνεται τόσο πιθανό να πάρει την απόφαση να διεκδικήσει το κορυφαίο διοικητικό αξίωμα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: