Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

«Καλοσώρισες Νίκο Νιόπλια»

Ο Ελληνικός ηλεκτρονικός Τύπος έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη συμφωνία του Νίκου Νιόπλια με την ΚΟΠ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Απ’ όσες αναφορές εντοπίσαμε χθες στο διαδίκτυο, μας έλκυσε το ενδιαφέρον αυτή της Ελλαδικής αθλητικής ιστοσελίδας, sportdog.gr, που επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να προβάλει την είδηση. Υπό τον τίτλο «Καλοσώρισες Νίκο Νιόπλια», δημοσιεύεται το ακόλουθο ρεπορτάζ: «Με θετικό μάτι είδαν στην Κύπρο την πρόσληψη του Νιόπλια από την ΚΟΠ, με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου μάλιστα να βγάζει σχετική ανακοίνωση.Ευχόμαστε με ειλικρίνεια στον κύριο Νιόπλια, να πετύχει στο δύσκολο του έργο προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη περηφάνια στην Εθνική μας ομάδα. Πρόκειται για ένα καταξιωμένο τεχνικό, αλλά και ένα σωστό άνθρωπο και αξίζουν συγχαρητήρια στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την επιλογή της’, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΝΠ...».

Βέβαια, οι συνάδελφοι του sportdog δεν ξέρουν ότι η Ένωση δείχνει με τη γενική της στάση πως είναι φανατική υποστηρίκτρια της ΚΟΠ και των νυν διοικητικών στελεχών της.

Είναι γνωστό ότι οι βυσσινί με κάθε ευκαιρία εκφράζουν τη στήριξή τους προς τους Κουτσοκούμνη και Κούμα...

Φάνης Μακρίδης

Δημοσιεύτηκε στις παρασκηνιακές στήλες του "ΠΟΛΙΤΗ" στις 09/06/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: