Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μακάρι να μας... κοροϊδεύουν!

*Αυτοί στους οποίους προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι διοχετεύονταν σε τράπεζα της Κύπρου κέρδη από το κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Ελλάδα πρέπει να... κοιμούνταν ύπνο βαθύ. Προφανώς υπήρχαν άτομα του επικερδούς «συνεργείου» και στην -κατά τα άλλα- αθώα νήσο στην οποία ζούμε.

*Αυτό προφανώς είναι και το... λιγότερο. Αλήθεια, ποιος θα πέσει από τα σύννεφα, αν αποκαλυφθεί ότι ανάλογοι... Μπέοι, Ψωμιάδες και Ντότσοι υπάρχουν και στα μέρη μας; Μακάρι η αστυνομία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς να... μας κοροϊδεύουν. Αλήθεια, ποιος πίστευε ότι θα βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία και θα καταδικαστεί κάποιος στη... ζούγκλα του ελληνικού κράτους; 'Αφησαν την υπόθεση να «κοιμηθεί» και τσάκωσαν τους διεφθαρμένους.

*Δυστυχώς, τα ίδια λέμε και εμείς εδώ. Σε καθεστώς ατιμωρησίας, αρκετοί δρουν ανεξέλεγκτα και ποσώς υποψιάζονται ότι μπορεί κάποια μέρα οι διωκτικές αρχές να τους τσακώσουν. Πλέον, φυσικά θα είναι και πιο προσεκτικοί! Μακάρι να διεξάγεται καμία έρευνα της προκοπής, γιατί είναι δύσκολο να πιστέψουμε τις αερολογίες. Δηλαδή, ότι δεν κατέστη δυνατό να στοιχειοθετηθεί οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα. Μακάρι να μας... λένε ψέματα και να εξετάζουν σε βάθος τις υποθέσεις! Πέστε με τρελό. Αλλά είναι η μόνη μας ελπίδα!

Ανδρέας Σταυρινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: