Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ποιός είναι αυτός που βοηθάει ΑΕΚ, Ανόρθωση και Απόλλωνα;

Η παραφιλολογία για ενδεχόμενη κάθοδο ανθυποψηφιού στις εκλογές της ΚΟΠ, δεν τέλειωσε με την υπόθεση του Ντίνου Λευκαρίτη. Ο τελευταίος δεν υπέκυψε στις πιέσεις που του έγιναν για να διεκδικήσει το κορυφαίο αξίωμα του ανώτατου ποδοσφαιρικού σώματος της Κύπρου και θα μείνει έξω απ' το χορό. Όχι εντελώς, όμως. Λέγεται πως έχει πρόθεση (και είναι σε θέση) να προωθήσει και να στηρίξει έναν άνθρωπο που σχετίζεται με την ΑΕΚ Λάρνακας, την ομάδα της καρδιάς του.

Ποιός είναι αυτός; Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν αυτό το πρόσωπο, αλλά διαφυλάττουν σαν κόρη οφθαλμού τ' όνομά του απ' τη δημοσιότητα, δεν έχει εμπλακεί άμεσα με το χώρο, όμως, έχει την υποστήριξη παραδοσιακών σωματείων με ισχύ. Εκτός από την ΑΕΚ, φέρεται να βοήθησε την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα.

Επιπλέον, όσοι «συνθέτουν» το πορτραίτο αυτού του μυστήριου τύπου, λένε πως διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα.

Δεν σαν φαίνεται πολύ παράξενο ένας άνθρωπος να έχει βοηθήσει τρία σωματεία που δεν έχουν καμιά σύνδεση μεταξύ τους; Δεν ακούγεται πολύ «κουφό» αυτό; Μήπως κάποιοι βγάζουν «βρόμα» με μοναδικό στόχο να ασκήσουν πίεση στον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Κώστα Κουτσοκούμνη; Πάντως, όσοι παρουσιάζονται ως γνώστες αυτής της υπόθεσης, τονίζουν πως τα λόγια τους έχουν υπόσταση και ότι τα όσα εκστομίζουν δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ο χρόνος θα δείξει...

Υ.Γ. Ποδοσφαιρικοί παράγοντες που παρουσιάζονται ως γνώστες καταστάσεων μιλούν και για ένα άτομο που είναι έτοιμο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΚΟΠ και η ανακοίνωση του ονόματός του θα προκαλέσει αίσθηση.

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: