Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επίθεση στον Κίκη από οπαδούς

Με τρικυμισμένο καράβι μοιάζει η Ανόρθωση, μετά το χθεσινό ρεζίλεμα. Οι οπαδοί, ντροπιασμένοι, βλέποντας την ομάδα που πριν από λίγα χρόνια έγραφε ιστορία να διασύρεται, ζητούσαν από τον Κίκη Κωνσταντίνου να αποχωρήσει.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι χθες, μετά το τέλος του αγώνα και έξω από το γήπεδο, υποστηρικτές της Ανόρθωσης παρεκτράπηκαν, αφού προπηλάκισαν τον πρόεδρο του συλλόγου. Μάλιστα, του έκαναν επίθεση, ακόμα κι όταν αυτός μπήκε στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει. Κάποιοι δεν περιορίστηκαν στα λόγια, αλλά κλοτσούσαν και ταρακουνούσαν το όχημά του. Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση ψυχραιμότερων, προκειμένου οι επιτιθέμενοι να υποχωρήσουν και να επιτρέψουν στον Κωνσταντίνου να αποχωρήσει.

Άλλοι παράγοντες των κυανολεύκων, γλίτωσαν από το μένος υποστηρικτών της «Κυρίας», καθώς έφυγαν από το γήπεδο, φροντίζοντας να αποφύγουν την άμεση επαφή με τον κόσμο.

Την ίδια στιγμή, διοικητικά στελέχη της Ανόρθωσης εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθούν (ήδη παραιτήθηκε ο Θεμιστοκλέους). Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το απόγευμα, κάποιοι θα αποχωρήσουν ομαδικά από τη διοίκηση.

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: