Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Φουντώνουν τα "παιχνίδια"

-Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και άρχισαν τα διάφορα “μαγειρέματα”. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα. Μπορεί φέτος να μειώθηκε λίγο το πρόβλημα με το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αλλά συνεχίζει να υπάρχει. Κάποτε οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν, αλλά με αμοιβαίες υποχωρήσεις γίνεται η συμφωνία!

-Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που το οικονομικό χάσμα είναι μεγάλο. Σε αυτή την περίπτωση επιστρατεύονται άλλοι τρόποι. Πλησιάζουμε τους εύθραυστους στόχους για να γίνει οπωσδήποτε η δουλειά μας. Αλλιώς, το τρένο θα φύγει. Η δουλειά μας γίνεται και αναλαμβάνουμε δράση για τον επόμενο αγώνα, αφού μελετήσουμε πρώτα πώς θα κινηθούμε. Αυτά έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται και φέτος.

- Υπήρξε περίπτωση που ο αρχηγός του "παιχνιδιού" πιάστηκε στα πράσα και τελικά τον έδιωξαν. Όταν πήραν μυρωδιά έναν άλλο, κατάστρωσε σχέδιο για να την βγάλει "καθαρός" και προσπάθησε να πείσει ότι έπεσε εξιλαστήριο θύμα! Κάλεσε κάποιους πρώτα να κάνουν ανταρσία και μετά έκανε τα πάντα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Και μερικοί (δυστυχώς) το έχαψαν. Υπήρξαν και άλλοι στο σχέδιο. Αυτοί που τελικά τα κατάφεραν!

-Υπάρχουν, όμως, και οι έντιμοι άνθρωποι. Αυτοί που δεν ανέχονται τις δολοπλοκίες και παίρνουν μέτρα. Αλλά πόσοι είναι αυτοί; Πολύ λίγοι. Και δυστυχώς αυτούς τους ανθρώπους κάποιοι τους ρίχνουν και ευθύνες με τα λεγόμενα και τα γραφόμενά τους!

Ανδρέας Σταυρινίδης
Asimvivastos-gipedo@hotmail.com

Δημοσιεύτηκε στις 09/03/2008 στην εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ"
Στήλη: Ο Ασυμβίβαστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή ρε παιδιά