Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο Σάσα το ‘παιζε σε δυο ταμπλό και ο Ατρόμητος καιροφυλακτούσε

Το ‘παιξε έξυπνα ο Σάσα Γιοβάνοβιτς, αλλά ακόμη πιο έξυπνα ο Ατρόμητος... Όπως ήδη θα καταλάβατε, αναφερόμαστε στη συμφωνία του Σερβοκύπριου προπονητή με την ομάδα της Γεροσκήπου.

Ο Σάσα, που λέτε, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πάφο, όντας περιζήτητος στην επαρχία, δεν έκλεισε την πόρτα σε κανέναν σύλλογο. Ήταν ταυτόχρονα σε επαφή και με τον Ατρόμητο, αλλά και με την Πέγεια και προσπαθούσε να εξασφαλίσει την καλύτερη πρόταση...

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του συλλόγου της Γεροσκήπου τήρησαν παθητική στάση και περίμεναν να δράσουν την κατάλληλη στιγμή.

Οι Πεγειώτες, συνέχισαν ανυποψίαστοι τα παζάρια με τον Σάσα, ο οποίος τους ζήτησε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και να διαχειριστεί ένα μπάτζετ μεταγραφών.

Μόλις, λοιπόν, οι «ατρόμητοι» πληροφορήθηκαν τις απαιτήσεις του εξελίξιμου κόουτς από τον ΑΠΟΠ/Κινύρα (μέχρι και οι εφημερίδες τα έγραψαν), πήγαν κατευθείαν και τον έκλεισαν, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας κι ελαφρώς αυξημένο μπάτζετ (320 χιλιάρικα) από εκείνο που ζητούσε από τους Πεγειώτες.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, οι πληροφορίες λένε ότι το πρωί της Τετάρτης, ο Χαράλαμπος Αχιλλέως του Ατρομήτου, μόλις έμαθε από τον Τύπο τα καθέκαστα, διευθέτησε συνάντηση με τον Σάσα, κατά τη διάρκεια της οποίας τον ενημέρωσε ότι ο σύλλογός του τού καλύπτει τις επιθυμίες. Έτσι, έκλεισε αμέσως η δουλειά...

Το ηθικό δίδαγμα; Αρκεί να έχεις τη στοιχειώδη εξυπνάδα, λίγη νηφαλιότητα και υπομονή για να πετύχεις το στόχο σου...

Φάνης Μακρίδης

Δημοσιεύτηκε στις παρασκηνιακές στήλες του «ΠΟΛΙΤΗ» στις 04/06/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: