Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το... παραμύθι με τον Μρντάκοβιτς

*Ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς είναι κλειστός εδώ και καιρό στην ΑΕΚ, αλλά περιμένουμε να δούμε ακόμη πότε θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Θα γίνει νέα συνάντηση-λένε- με τον παίκτη στη Σερβία για να κλείσει το θέμα. Από την άλλη, ο τελευταίος, τόσο καιρό δηλώνει ότι δεν έκλεισε πουθενά. Γιατί δεν ανακοινώνεται η μεταγραφή του να τελειώνουμε; Αυτοί που πιστέψανε ότι έκλεισε το deal, πιστέψανε. Δίχως να θέλουμε να πούμε βεβαίως κάτι...

*Διάβαζα τις προάλλες για τα επιτεύγματα της αστυνομίας σχετικά με τα επεισόδια στους αγωνιστικούς χώρους. Το 2009, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε 90 συλλήψεις, ενώ το 2010 σε 249. Αριθμοί που αποδεικνύουν ότι... ανεβήκαμε επίπεδο! Για να... βελτιωθούν, ωστόσο, τόσο πολύ τα νούμερα προφανώς σημαίνει ότι αυξήθηκαν και τα επεισόδια τη χρονιά που μας πέρασε. Η μήπως πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι που ανέβηκε τόσο πολύ ο αριθμός των συλληφθέντων; Είναι καλό, επίσης, να δημοσιοποιηθούν πόσοι απ΄ αυτούς τους 249 καταδικάστηκαν και τιμωρήθηκαν. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά η αστυνομία θα είναι πιο αποτελεσματική, αφού... κάθε χρόνο και χειρότερα. Δεν μέμφομαι φυσικά τους αστυνομικούς που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Αλλά τους πολιτειακούς αξιωματούχους αυτού του τόπου, που δεν παίρνουν δραστικά μέτρα για την πάταξη του φαινομένου.

*Νέα προσπάθεια κάνουν στον Απόλλωνα για να βγουν από το διοικητικό αδιέξοδο. Και ώσπου περνάει ο χρόνος και σίγουρη λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα, τόσο πιο πολύ θα μεγαλώνει η ανησυχία των φιλάθλων της ομάδας. Απόλυτα λογικό. Δεν υπάρχει διοίκηση, ούτε προπονητής, ενώ οι καλοί παίκτες έχουν ήδη κουνήσει μαντίλι. 'Αντε να δούμε ποιοι επιτέλους νοιάζονται γι΄ αυτήν την κατά-ταλαιπωρημένη ομάδα.


Aνδρέας Σταυρινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: