Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κάποιοι στο 55΄ (0-0) στοιχημάτιζαν σε ευρεία νίκη του ΑΠΟΕΛ!


Δύσκολα να μην διερευνηθεί από την ΟΥΕΦΑ το περίεργο ποντάρισμα στον χθεσινό επαναληπτικό του ΑΠΟΕΛ με την Αλβανική Σκέντερμπέου. Και πολύ πιθανόν το παιχνίδι να συμπεριληφθεί σε κανέναν... πολύχρωμο φάκελο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας...

Σύμφωνα με τους ειδικούς του στοιχήματος, ιδιαίτερα αυτούς που παρακολουθούν τι «παίζει» στις εταιρείες της Ασίας, τα ποσά που πονταρίστηκαν, δημιουργούν την εντύπωση ότι ορισμένοι είτε προφήτες είναι είτε γνώριζαν κάτι που δεν ήξερε ο υπόλοιπος κόσμος.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, κάποιοι έπαιζαν υπέρογκα ποσά (1) υπέρ νίκης του ΑΠΟΕΛ και (2) να επιτευχθούν περισσότερα από δυο γκολ στο παιχνίδι. Θα μου πείτε ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να προβλέψει νίκη του ΑΠΟΕΛ με μεγάλο σκορ. Σωστά! Αλλά το θέμα είναι ότι κάποιοι παίκτες του στοιχήματος έκαναν «ζωντανό ποντάρισμα» (live betting) μέχρι και το 55΄, δηλαδή τέσσερα λεπτά πριν επιτευχθεί το πρώτο τέρμα από τον Σολάρι.

Ας τα κάνουμε ακόμα πιο λιανά: Οι εν λόγω «προφήτες», στοιχημάτιζαν απίστευτα μεγάλα ποσά στο 55΄ (στο 0-0), ώστε να μπουν περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση, στοίχημα που εκείνη τη στιγμή είχε απόδοση στο 1 προς 3.25 (τριπλασίαζες τα λεφτά σου)! Υπάρχουν τρελοί στις μέρες μας που ρισκάρουν με τόσο παραδάκι; Όχι βέβαια...

Ασφαλώς, ο ΑΠΟΕΛ δεν φταίει σε τίποτα. Έκανε το παιχνίδι του και κέρδισε. Όσοι ξέρουν καλά τι γίνεται, λένε πως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια Αλβανικών ομάδων (κυρίως στους επαναληπτικούς), τέτοια παράδοξα στοιχήματα αποτελούν σύνηθες φαινόμενο.

Φάνης Μακρίδης

1 σχόλιο:

tatas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.