Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

«Τρελοί και ένθερμοι οι υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ», είπε ο Μπρέσκα

«Τρελοί και ένθερμοι οι υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ», δήλωσε ο Μάριο Μπρέσκα καλώντας να μιλήσει σε Σλοβακικά Μ.Μ.Ε. ενόψει των αναμετρήσεων των πρωταθλητών Κύπρου με τη Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Διαβάστε απόσπασμα από το ρεπορτάζ του συνάδελφου Δημήτρη Χ. Δημητρίου στην ιστοσελίδα protathlima.com:

«Εκτιμώ πως ο ΑΠΟΕΛ θεωρείται ως ο καλύτερος σύλλογος της Κύπρου, έχοντας στο πηδάλιο του έναν εξαίρετο πρόεδρο (σ.σ αναφέρεται προφανώς στο ανώτατο στέλεχος της εταιρίας, Φοίβο Ερωτοκρίτου) ο οποίος κατόρθωσε να τον ισχυροποιήσει αγωνιστικά και οικονομικά.  Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες οι ποδοσφαιριστές λειτουργούν ευεργετικά μέσα σε ιδανικές συνθήκες και χαίρουν τις εκτίμησης της διοίκησης και της εμπιστοσύνης του κόσμου», επεσήμανε εκ πρώτης ο Mário Breška. 

Και συνέχισε λέγοντας: «Εξ ου και κατά μέσο όρο προσελκύουν 8,000 κόσμο ανά αναμέτρηση, ενώ στα ντέρμπι η ανταπόκριση του ξεπερνάει κάθε προσδοκία καθότι πλησιάζει τις 20,000. Οι ένθερμοι υποστηρικτές του είναι πιστοί και τρελοί για αυτό πιστεύω πως στην προσεχής αναμέτρηση με την Slovan θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα».

Click” για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: