Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

BBC: «Εντυπωσίασε ο Θαλασσίτης»!

Να ‘ναι καλά ο φίλος αναγνώστης Χρίστος Αντωνίου που πραγματικά δεν χάνει νέο σε σχέση με τους Κύπριους του εξωτερικού και φροντίζει να μας ενημερώνει κι εμάς άμεσα!

* Όπως μας πληροφόρησε τις προάλλες, λοιπόν, ο Μάικ Θαλασσίτης, βγάζει μάτια στα φιλικά παιχνίδια της Στίβενεϊτζ. Να σημειώσουμε ότι ο κυπριακής καταγωγής στράικερ τον περασμένο Μάιο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας με τον αγγλικό σύλλογο και θα συμμετάσχει στην προσπάθειά του να πετύχει άνοδό στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας, τη League 1.

* Ας δούμε, χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή, τι έγραψε το BBC Sports για τον 18χρονο άσο: «Ο Θελασσίτης που υπέγραψε την πρώτη του επαγγελματική συμφωνία τον Μάιο με τη Στίβενεϊτζ ‘ψήνεται’ από τον μάνατζέρ του για να πετύχει στο σύλλογο. Ο 18χρονος στράικερ εντυπωσίασε στις φιλικές νίκες σε βάρος της Χίτσιν και της Φούλαμ αυτό το καλοκαίρι. Είναι μια εκπληκτική προοπτική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη στάση του και μ’ αρέσει ο τρόπος που αναπτύσσεται’ δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC το αφεντικό της ομάδας Γκράχαμ Γουέστλι. Και πρόσθεσε: Με βάση αυτά που είδαμε απέναντι στη Χίτσιν περιμένουμε να τον δούμε να κάνει εμφανίσεις στη Football League’. Ο νεαρός επιθετικός, που εντάχθηκε στο σύστημα ανάδειξης ταλέντων της Στίβενεϊτζ πριν από 12 μήνες, υπέγραψε διετές επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάιο.

* Ο επιθετικός της Στίβενεϊτζ, Κρις Μπίρντσλι, εννιά χρόνια μεγαλύτερος από τον Θαλασσίτη, ενίσχυσε τα θετικά λόγια του μάνατζέρ του για τον νεαρό παίκτη. ‘Ήρθε από την ομάδα νέων και προπονείται μαζί μας από το τέλος της περασμένης σεζόν’ είπε ο Μπίρντσλι και πρόσθεσε: ‘Με πλήρη ειλικρίνεια, έχει εντυπωσιάσει τα στελέχη της πρώτης ομάδας. Θα μας χαροποιήσει αν ένα νέο παιδί μας βοηθήσει και κάνει τη διαφορά’».

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: