Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ο Ίμερς της Ντεν Χάαγκ για την κλήρωση με την Ομόνοια: «Υπέροχα, ποτέ δεν πήγα στην Κύπρο!»

Χιούμορ επιστράτευσε στα αρχικά του σχόλια για την κλήρωση της Ντεν Χάαγκ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ο υψηλόσωμος άσος της Ολλανδικής ομάδας, Λεξ Ίμερς.

Ο 25χρονος αριστερός επιθετικός σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ομάδα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ομόνοια, είχε στο μυαλό του ότι το νησί μας είναι ωραίος τουριστικός προορισμός. «Υπέροχα, ποτέ δεν πήγα στην Κύπρο!» δήλωσε καλαμπουρίζοντας ο Ίμερς, ο οποίος, βέβαια, στη συνέχεια σοβαρεύτηκε: «Έχουν μεγαλύτερη κλάση από την Τάουρας (σημ. ο αντίπαλος της Ντεν Χάαγκ στο β΄ προκριματικό του Γιουρόπα), αλλά όλοι στην ομάδα βλέπουμε ότι έχουμε καλές πιθανότητες. Είναι, επίσης, πλεονέκτημα το γεγονός ότι θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας».

Σημειώνεται πως ο Λεξ Ίμερς θεωρείται ένα από τα ατού της Ντεν Χάαγκ. Ο ύψους 1.86 μ. ποδοσφαιριστής κατά τη λήξασα σεζόν είχε 30 συμμετοχές με την ομάδα του, όλες ως βασικός, ενώ πέτυχε και επτά τέρματα. Με απλά λόγια, σε αντίθεση με τις δηλώσεις του, στο γήπεδο δεν δείχνει να αστειεύεται...

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: