Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Φάουλ στην ΑΕΛ με τον Νίλσον Αντόνιο

Φάουλ στην ΑΕΛ! Απέκτησαν τον Νίλσον Αντόνιο και μετά ανακάλυψαν ότι έχει πρόβλημα στον μηνίσκο! Κάτι που σημαίνει ότι ούτε προετοιμασία θα κάνει, ούτε έγκαιρα έτοιμος θα είναι για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Και το τραγελαφικό είναι ότι ο παίκτης «κουβαλούσε» τον τραυματισμό στο γόνατο από την περασμένη αγωνιστική περίοδο!

Διαβάστε τι έγραψε σχετικά για λογαριασμό του «ΠΟΛΙΤΗ» ο συνάδελφος, Σάββας Νεοκλέους:  «Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, προτού αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΛ για την Πολωνία, προέκυψε στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Ο αριστερός ακραίος αμυντικός, Νίλσον Αντόνιο, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηνίσκο (υπήρχε και τον Απρίλη, κάτι που τον άφησε εκτός δράσης στην Πορτογαλία) και μετά από ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, κάτι που θα τον κρατήσει στην Κύπρο και συνάμα, εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα».

Το ερώτημα που τίθεται στην προκειμένη περίπτωση είναι αν υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Πληροφορίες σε σχέση μ’ αυτό το ζήτημα αναφέρουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι υπέβαλαν κανονικά στα απαραίτητα «τεστ» και οι υπεύθυνοι συμβούλεψαν τον Πάμπο Χριστοδούλου να μην αποκτηθεί ο παίκτης. Όμως, ο Κύπριος προπονητής φέρεται να ενέμεινε στην απόφαση του να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας, πιστεύοντας στην αξία του. Αν έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα τότε ο Πάμπος δεν θα πρέπει να αιτιάται κανέναν, κι ούτε να τα έχει με την τύχη του.

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: