Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Δεν πληρώνουν οι Ολλανδοί για την τηλεοπτική μετάδοση


Παράπονα εκφράζουν οι Ολλανδοί για το χρηματικό ποσό που ζητά η Ομόνοια για να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα της Πέμπτης (20:30, LTV1, ΓΣΠ) με την Ντεν Χαγκ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μάρτεν Βαν Ρούιεν, εκπρόσωπος του συνδρομητικού καναλιού Eredivie Live (το οποίο έχει τα δικαιώματα του ολλανδικού πρωταθλήματος), λέει πως το «τριφύλλι» ζητά υπερβολικά ψηλό ποσό για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του αγώνα του ΓΣΠ.

«Τα δικαιώματα των μεταδόσεων σε αυτό το γύρο ανήκουν στην ομάδα και δυστυχώς η Ομόνοια ζητά πολλά χρήματα. Δεν μας συμφέρει οικονομικά να δεχτούμε. Δυστυχώς η UEFA δεν έχει λόγο σε αυτό. Συνεχίζουμε τις επαφές με την Ομόνοια και ελπίζουμε να βρούμε άκρη. Προς το παρόν φαίνεται ότι δεν θα δείξουμε ζωντανά τον αγώνα και αυτό είναι λυπηρό για τους φιλάθλους μας. Θα δείξουμε πάντως ζωντανά τον αγώνα στην Ολλανδία στις 4 Αυγούστου», τα λόγια του κ. Βαν Ρούιεν, ο οποίος βάζει με αυτό τον τρόπο και πίεση στην Ομόνοια για να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Στην Κύπρο ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από την LTV1.

Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Δεν υπάρχουν σχόλια: