Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

H Mαρούλλα.... έγινε Αναστασιάδης

*Ο Πανίκος Φαντούσης κάλεσε τους δημοσιογράφους να κάνουν ερευνητική δημοσιογραφία για να αποκαλύψουν τα αίσχη της ΚΟΠ, αυτό, όμως, φρόντισε να το κάνει η ίδια η Ομοσπονδία, βγάζοντάς μας από τον κόπο!

*Απ΄ όλες τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που έκανε ο κ. Φαντούσης, μεγάλη απορία μάς προξένησαν τα ποσά που παίρνουν κάθε χρόνο... τρεις άγνωστοι. Οι Μαρούλλα Ηρακλέους (181.391,00 ευρώ), Κώστας Χαριλάου (52.819,00 ευρώ) και Οσμάν Φεϊζουλάχ (52.819,00 ευρώ). Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Η Μαρούλλα Ηρακλέους είναι ο 'Αγγελος Αναστασιάδης, ο Κώστας Χαριλάου ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και ο Οσμάν Φεϊζουλάχ ο Απόστολος Τερζής! Τα ποσά που έπαιρνε ο Αναστασιάδης και οι βοηθοί του αντιστοιχούν στα ποσά που αναφέρει ο Φαντούσης ότι έπαιρναν η Μαρούλλα, ο Κώστας και ο Οσμάν. Πιθανότατα θα... φταρνίζονται πολύ οι άνθρωποι αυτές τις μέρες!

*Ο Πανίκος Φαντούσης ή οι πληροφοριοδότες του «μετέτρεψαν» τους αριθμούς εγγραφής αλλοδαπών του 'Αγγελου και των βοηθών του σε αριθμούς ταυτοτήτων και έτσι βγήκαν προς τα έξω τα ονόματα των.... αγνώστων.

*Μπορεί πολλά από τα «κατηγορώ» του κ. Φαντούση να έχουν βάση, καθώς αρκετά περίεργα συμβαίνουν κατά καιρούς στην Ομοσπονδία. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση την... πάτησε! Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και την ΚΟΠ τον έκανε να μην βλέπει καθαρά τα πράγματα. Βιάστηκε και σκόνταψε.

Aνδρέας Σταυρινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: