Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ομόνοια για Κολαούτι, σύμφωνα με τη Γεντιόθ Αχρονόθ!

Στο Ισραήλ παίζουν πρώτο θέμα το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Αργεντινό στράικερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρομπέρτο Κολαούτι! Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα της χώρας, «Γεντιοθ Αχρονόθ». Σύμφωνα με το συντάκτη της είδησης οι πράσινοι γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τη γειτονική χώρα, αν πράγματι η Ομόνοια τον θέλει, δεν θα έχει πρόβλημα να τον εντάξει στο δυναμικό της, καθώς η ομάδα του Τελ Αβίβ κάνει ανανέωση της ομάδας και ρίχνει το μέσο όρο ηλικίας των παικτών. Συνεπώς, είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει με δανεισμό τον 29χρονο παίκτη και χωρίς να έχει απαιτήσεις.

Βέβαια, οι «τριφυλλοφόροι» θα πρέπει να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Κολαούτι, ο οποίος έχει ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 500.000 δολάρια (κοντά στις 300.000 ευρώ).

Ο Κολαούτι αν και είναι Αργεντινός, αγωνίζεται στην Εθνική Ισραήλ. Πήρε την υπηκοότητα της χώρας, αφού είναι παντρεμένος με Ισραηλινή. Στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έπαιξε και μάλιστα διακρίθηκε για τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα.

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: