Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Γιατί δεν τα βροντάει ο Χριστάκης Γεωργίου;




Δεν είναι εδώ και μερικές μέρες που άρχισαν να κυκλοφορούν οι διάφορες ιστορίες σχετικά με τον Χριστάκη Γεωργίου αλλά είναι εδώ και μήνες που ο τιμ μάνατζερ της Ομόνοιας βρίσκεται στο στόχαστρο των οργανωμένων της Θύρας 9 αλλά και απλών φιλάθλων.

Ακόμη και όλα αυτά που λέγονται για τον κ. Γεωργίου να είναι όντως αποκυήματα της φαντασίας, όπως τονίζουν στον γράφοντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας, μια απορία όμως συνεχίζει να μας απασχολεί.

Από τη στιγμή που ο Χριστάκης Γεωργίου δέχεται καθημερινά ύβρεις, είναι ολοφάνερα η αφορμή για τον «πόλεμο» μεταξύ Θύρας 9 και διοίκησης και είναι ανεπιθύμητος από μεγάλη μερίδα του κόσμου, γιατί δεν τα βροντάει;

Από τη στιγμή που η παρουσία του στο «Ηλίας Πούλλος» δημιουργεί (άδικα ή δίκαια, δεν είναι αυτό το θέμα) τόσο μεγάλη αντιπαράθεση, τότε ίσως να ήταν καλύτερα, πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο, να παραιτηθεί και να προσφέρει τις ώρες του σε άλλο κόσμο, που δεν τον βρίζει.

Είναι δυνατόν η αμοιβή που παίρνει για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ομόνοια να αξίζει στα αλήθεια τόσο, έτσι ώστε να συνεχίσει να δέχεται τις ύβρεις και τις απειλές;

Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Δεν υπάρχουν σχόλια: