Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Θα τη βγάλουν στο Άμστερνταμ οι οπαδοί


Στις 4 Αυγούστου η Ομόνοια θα αγωνιστεί εκτός έδρας για τον γ’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, κατά πάσα πιθανότητα με την Ντεν Χαγκ (αν υπερασπιστεί την εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Τάουρας) και αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» ήδη ετοιμάζουν το ταξίδι τους στην Ολλανδία.

Μπορεί οι πράσινοι να μην έχουν ανακοινώσει ακόμη τη διεξαγωγή επίσημου ταξιδιού, σε συνεργασία με ταξιδιωτικό οργανισμό, αφού περιμένουν την κατάληξη του ζευγαριού Ντεν Χαγκ-Τάουρας, όμως δεκάδες φίλοι της Ομόνοιας έχουν ήδη κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία για την Ολλανδία.

Μάλιστα αρκετοί υποστηρικτές του «τριφυλλιού» σκοπεύουν να πάνε στη Χάγη (έδρα της Ντεν Χαγκ) αυθημερόν και για σκοπούς τουρισμού να διανυκτερεύσουν μερικές μέρες στο Άμστερνταμ, το οποίο βρίσκεται μόλις 50 χιλιόμετρα μακριά.

Το γεγονός ότι η Ολλανδία είναι εξαιρετικός τουριστικός προορισμός αλλά και το ότι δεν είναι εγγυημένη η παρουσία της Ομόνοιας στον δ’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, αναμένεται πως θα αποτελέσει τους λόγους για τους φίλους της Ομόνοιας να υποστηρίξουν μαζικά την ομάδα τους εκτός έδρας, αρκεί το σκορ του πρώτου παιχνιδιού να μην είναι αρνητικό.

Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Δεν υπάρχουν σχόλια: