Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Έκλεψαν τις (αρνητικές) αμυντικές εντυπώσεις…

Το θέμα εξεύρεσης αμυντικού στην Ομόνοια, «τράβηξε» σε τέτοιο σημείο που είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητο. Την ίδια στιγμή, οι σχετικοί χειρισμοί των πρασίνων προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις.

* Βάσει των όσων γράφουν οι ρεπόρτερ της Ομόνοιας και των ενδείξεων (βλ. φιλικά παιχνίδια) μόνο ο Καρυπίδης προορίζεται ως βασικός. Ο Αλαμπί χρησιμοποιείται στο κέντρο της άμυνας ως λύση ανάγκης, ενώ ο Μποουθόν δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

* Συνεπώς, είναι μεγάλη η ανάγκη για απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού που θα τραβήξει το κουπί στα δύσκολα μαζί με τον Καρυπίδη.

* Το μέγα ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι αυτό. Αυτό που ξενίζει είναι ότι (1) οι τριφυλλοφόροι ψάχνουν για στόπερ εδώ και ενάμιση μήνα, (2) το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί στις 28 του τρέχοντος μήνα και (3) αυτός που θα αποκτηθεί δεν θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα.

* Και το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον μπορούν οι πράσινοι σ' αυτή τη χρονική στιγμή να βρουν τον κατάλληλο παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει άμεσα και απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του.

* Αν δεν τα καταφέρουν, τότε ο κίνδυνος να παρουσιαστούν αμυντικές επιπλοκές στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις τους , θα είναι κάτι περισσότερο από ορατός.

* Μας βρίσκετε αυστηρούς με την Ομόνοια; Μάλλον μαλακοί είμαστε. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ομάδα της Λευκωσίας, σύμφωνα με τα φαινόμενα, θα αντιμετωπίσει στον γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ την Ντε Χάαγκ (επιβλήθηκε της Τάουρας 3-2 εκτός έδρας). Μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο, η οποία, όμως, προέρχεται από ένα σαφώς ανώτερο πρωτάθλημα και έχει στις τάξεις τους ανθρώπους που είναι πολύ σοβαροί.  Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα, η διοίκηση των Ολλανδών έστειλε το ακόλουθο σαφές μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας: «Όταν βγάλουμε εκτός την Τάουρας, τότε θα ασχοληθούμε με τα εισιτήρια και το ταξίδι στην Κύπρο».

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: