Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Οι Σκοπιανοί θα παίξουν και για... διεθνή μεταγραφή

Η Ανόρθωση την ερχόμενη Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα έχει απέναντί της μια ομάδα με… αυξημένα κίνητρα.

Οι παίκτες της Ραμποτνίτσκι, αντιπάλου της «Κυρίας» στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έχουν και καθαρά προσωπικούς λόγους για να οδηγήσουν την ομάδα τους σε μια αξιόλογη εμφάνιση. Και οι λόγοι αυτοί είναι μεταγραφικοί.

Σύμφωνα και με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των Σκοπίων Macedonianfootball.com (σ.σ. ο Θεός να τους κάνει Μακεδόνες), κάποιοι παίκτες της ομάδας, μετά και τις αναμετρήσεις με τους Αμμοχωστιανούς, αναμένεται να πάρουν μεταγραφή για άλλες ομάδες: «...αναμένεται πως κάποιοι παίκτες της Ραμποτνίτσκι θα φύγουν απ’ το σύλλογο μετά τα δυο παιχνίδια με την Ανόρθωση. Ο Κρστε Βελκόσκι αναμένεται να μεταγραφεί στη Νότιο Κορέα, ο αρχηγός Μπόρτσε Βελκόσκι θα φύγει στα σίγουρα, ενώ οι Μπλάζε Τοντορόφσκι και Στόλε Ντιμιτριέφσκι ήδη έχουν προοπτικές για μεταγραφές στο εξωτερικό. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι όλοι βασικοί στη Ραμποτνίτσκι...».

Γίνεται αντιληπτό ότι οι τέσσερις προαναφερθέντες, από τη στιγμή που έχουν πιθανότητες να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, θα θέλουν να σπρώξουν τη... μεταγραφή τους με δυο καλές εμφανίσεις κόντρα στην Ανόρθωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: