Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

«Για τα λεφτά τα κάνεις όλα»

Οι αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας προς το πρόσωπο του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστάκη Γεωργίου, συνεχίστηκαν και χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Έξω από το ΓΣΠ συγκεντρώθηκαν οπαδοί των πρασίνων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν με πανό και πλακάτ, ζητώντας την απομάκρυνσή του από τη διοίκηση.

Οι υποστηρικτές του τριφυλλιού ήταν ιδιαίτερα σκληροί απέναντί του, αφού ένα από τα μηνύματα που του έστειλαν ήταν και το εξής: «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα».

Ο Χριστάκης Γεωργίου παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας από το βάθος του πάγκου, απ’ όπου δεν ήταν ορατός…

Τα πιο πάνω γεγονότα, καταδεικνύουν ότι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τελευταίως δεν θα ξεπεραστούν τόσο εύκολα. Είναι γι΄ αυτό που διατυπώσαμε τη θέση ότι η διοίκηση δεν πρέπει να υποτιμήσει το θέμα (http://para-athlitika.blogspot.com/2011/06/blog-post_217.html):  «Η διοίκηση του τριφυλλίου, στη συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας, οφείλει να κάνει και κάτι άλλο. Εκτός από το ζήτημα της ψήφου εμπιστοσύνης (που ζητά από τον κόσμο), να θέσει και το θέμα του Χριστάκη Γεωργίου. Πρέπει ο Μιλτιάδης Νεοφύτου και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, να πείσουν τα μέλη ότι διερεύνησαν το θέμα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά που ακούγονται για το διοικητικό στέλεχος της ομάδας τους, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Πως είναι αποκυήματα νοσηρών μυαλών… Διότι αν το ζήτημα του Χριστάκη Γεωργίου δεν ξεκαθαρίσει, οι φήμες θα συνεχίσουν ανενόχλητες το δρόμο τους και θα διογκώνονται, όπως και τα σημάδια αυτοκαταστροφής…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: