Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Η (λάθος) επίθεση στον Κκαΐλη

-Δεν γίνεται για να "θάψουμε" έναν άνθρωπο να εφευρίσκουμε λάθη που έκανε, προσφιλή μας συνήθεια εδώ στην Κύπρο. Σάμπως και δεν υπήρξε χειρότερη διαιτησία από τον αγώνα κυπέλλου Ομόνοια - Εθνικός. Δεν ήταν άψογος ο Κκαΐλης, αλλά στις πιο σημαντικές φάσεις ήταν σωστός. Σωστά, λοιπόν, δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Εθνικού στο θέατρο του Πους και σωστά έδωσε τα δύο πέναλτι για το "τριφύλλι".

-Αν έκανε λάθη; Φυσικά. Όπως το ότι δεν άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί, έκανε εύκολα χρήση της κίτρινης κάρτας, κάτι που έφερε και την κόκκινη στον Γκρκίνιτς. Αλλά, δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε ό,τι θέλουμε.

-Κύριε Γιώργο Φαντάρε, αν ενδιαφερόσασταν τόσο πολύ για το ποδόσφαιρό μας, γιατί δεν κάνατε παρόμοιες δηλώσεις στο παρελθόν; Στον καθένα δημιουργούνται ερωτηματικά. Είναι τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του ποδοσφαίρου που σας έκαναν να εξαπολύσατε επίθεση στον Κκαΐλη ή ο αποκλεισμός της Σαλαμίνας; Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα ο Ξάνθου στο ματς Άρης - ΑΕΛ ακύρωσε κανονικό γκολ του Άρη. Αλλά δεν είδα κανένας σας να βγει να διαμαρτυρηθεί, όπως και άλλες φορές. Δεν είναι ο καλύτερος διαιτητής που έχουμε ο Κκαΐλης, αλλά διαλέξατε λάθος παιχνίδι (όπως και άλλοι) για να τον «πυροβολήσετε».

Το άσχετο: «Όποια δώσει τα περισσότερα θα... περάσει», απάντησε η αδιάφορη ομάδα στα δύο σωματεία που καίγονταν για βαθμούς. Έτσι... πούλησε ακριβά το τομάρι της!

Ανδρέας Σταυρινίδης
Asimvivastos-gipedo@hotmail.com

Δημοσιεύτηκε στις 13/04/2008 στην εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ"
Στήλη: "Ο Ασυμβίβαστος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: