Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Μίροσλαβ Κούπεκ: «Ο καιρός θα είναι ο ίδιος και για τους δύο»

Ωραίος ο Τον Κάανεν. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε φουλ διαβασμένος για τους αντιπάλους (Μλάντα Μπόλεσλαβ), ενώ διατύπωσε τη θέση ότι σέβεται τον αντίπαλο, όμως... «ποτέ δεν σέβομαι τον αντίπαλο περισσότερο από τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Η ΑΕΚ είναι σε φανταστική φόρμα αυτή την περίοδο, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον κόσμο είναι εκπληκτική και θεωρώ ότι σαν ομάδα βρισκόμαστε σε πολύ καλό στάδιο».
Από την άλλη ο τεχνικός της Μλάντα δεν έδειξε να ανησυχεί για τις καιρικές συνθήκες (το παιχνίδι θα γίνει στις 18:00 και συνεπώς η ζέστη και η υγρασία θα είναι ανυπόφορες): «Ο καιρός θα είναι ο ίδιος και για τις δύο ομάδες. Είμαστε άνθρωποι, όχι ρομπότ. Θα δούμε αύριο (σήμερα)».
Επιπλέον, έδειξε να γνωρίζει για την ηγετική παρουσία του Χόφλαντ στην άμυνα της ΑΕΚ, για τον Μρντάκοβιτς και για τον Γκονζάλο Γκαρσία. Είπε, επίσης, ότι γνωρίζει πως το παιχνίδι της ομάδας περνά από τα πόδια δύο Ολλανδών (εννοώντας προφανώς τους Φαν Ντάικ και Λίνσεν). «Θα κοντραριστούν δύο καλές ομάδες κι ελπίζω να γίνουν δύο καλοί αγώνες. Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ έχει κάνει άλματα προόδου. Έχουμε διαβάσει πολύ καλά τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ. Ξέρουμε τ’ αδύνατα σημεία της και θέλουμε να είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε.
Το λόγο πήραν και οι δύο αρχηγοί των ομάδων, ο Κέβιν Χόφλαντ και ο...37χρονος Μάρεκ Κούλιτς. Ο Ολλανδός στόπερ της ΑΕΚ δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ανυπομονούν να παίξουν κόντρα στη Μλάντα, διότι, όπως εξήγησε, «είναι ξεχωριστό το συναίσθημα ν’ αγωνίζεσαι στην Ευρώπη, έστω και σ’ αυτή τη φάση». Είπε ότι περιμένει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Κούλιτς δήλωσε ότι η ομάδα του ήλθε στην Κύπρο με στόχο τη νίκη, λέγοντας ότι σέβεται την ΑΕΚ, αλλά δεν την φοβάται. Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, ανέφερε ότι προτιμά ν’ αγωνίζεται κάτω από ζέστη, παρά να χιονίζει...

Βάσος Βάσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: