Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Mind games για την αφόρητη ζέστη και την υγρασία…

Mind games με τη ζέστη και την υγρασία στο νησί μας, είχαμε στην κοινή συνέντευξη Τύπου των ποδοσφαιρικών στελεχών της ΑΕΚ Λάρνακας και της Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Οι δικοί μας (δημοσιογράφοι) καλούσαν τους Τσέχους να τοποθετηθούν για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο σημερινό απογευματινό παιχνίδι (18:00) στο ΓΣΖ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, λες και είχαν βαλθεί να υποβάλουν στους ανθρώπους της Μλάντα ότι θα τα φτύσουν λόγω της αφόρητης ζέστης και υγρασίας…

Βέβαια, ούτε και οι άνθρωποι της Μλάντα πήγαιναν πίσω. Κι αυτοί προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ούτε καν θα τους επηρεάσει η «κόλαση» που υπάρχει στο νησί μας αυτή την εποχή.

Ο τεχνικός της ομάδας τους, Μίροσλαβ Κούπεκ, δήλωσε πως «ο καιρός θα είναι ο ίδιος και για τις δύο ομάδες», ξεχνώντας πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν προετοιμαστεί για τέτοιες συνθήκες, ενώ οι πλείστοι απ’ αυτούς παίζουν μπάλα εδώ και αρκετό καιρό στο νησί μας.

Αυτός που μας «κούφανε» όμως ήταν ο 37χρονος (!!!) ποδοσφαιριστής της Mλάντα, Μάρεκ Κούλιτς (φωτογραφία), ο οποίος μας είπε ότι προτιμά να αγωνίζεται υπό τέτοιες καιρικές συνθήκες: «Καλύτερα με ζέστη παρά να χιονίζει...».

Οι πραγματικές απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο...
Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: