Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Δικαιολογία για όσκαρ από ανταποκριτή!

Από τους ανταποκριτές μας ακούς τις πιο απίστευτες δικαιολογίες κάποιες φορές!
  
Το Όσκαρ καλύτερης δικαιολογίες απονέμεται
στον ετοιμόλογο ανταποκριτή.

Ο χρόνος αυτές τις μέρες πιέζει και οι υλατζήδες με τη σειρά τους βάζουν πίεση και στους συντάκτες που βρίσκονται στο εξωτερικό για να καλύψουν τις ευρωπαϊκές προσπάθειες των ομάδων μας. Κι όλη αυτή η κατάσταση προκαλεί από παράξενες ως και... ανεξήγητες συμπεριφορές. Μπαίνω στο ψητό, για να καταλάβετε τι εννοώ...

Ο συντάκτης που βρισκόταν στο γραφείο και περίμενε να κλείσει τη σελίδα, ρώτησε τον ανταποκριτή κατά το μεσημέρι: «Πότε να περιμένω το κείμενο»; Με τη σειρά του, ο ανταποκριτής τον καθησύχασε δίνοντάς του την εξής διαβεβαίωση: «Η ώρα 16:30 θα το έχεις σίγουρα! Είναι ήδη γραμμένο το κείμενο!».

Ο συντάκτης που ήταν στο γραφείο περίμενε, περίμενε και... περίμενε. Η ώρα πήγε 17:00 κι ο ανταποκριτής ακόμα δεν είχε στείλει το θέμα. Έτσι ξανατηλεφώνησε στον τελευταίο: «Ρε, δεν μου είπες ότι στις 16:30 θα το έχω στα σίγουρα; Πήγε 17:00 κι ακόμα τίποτα!». Κι ο ρεπόρτερ από το εξωτερικό,  ετοιμόλογος και με φυσικότητα, απάντησε: «Μα δεν εννοούσα 16:30 ώρα Κύπρου. Για ώρα εξωτερικού μιλούσα. Εμείς εδώ είμαστε μια ώρα πίσω»!!!
Να δούμε τι άλλες «λαλακίες» θα ακούσουμε!

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: